Toftlund MC er Nordens bedste BMW værksted
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bedste BMW værksted findes i Danmark

Toftlund MC er Nordens bedste BMW værksted
P. K. Riber
14/11-2014 kl. 13:45

Toftlund Mc er netop blevet udpeget som det BMW motorcykelværksted med den højeste kundetilfredshed i Norden. Udnævnelsen skete på motorcykelmessen EICMA i Milano. Kåringen er sket på baggrund af en undersøgelse af kundetilfredsheden på autoriserede BMW værksteder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

En meget stolt Poul Astrup fra Toftlund Mc blev kaldt på scenen hos BMW, under afviklingen af verdens største motorcykelmesse, i Milano, Italien. Poul Astrup blev kaldt op til podiet for at modtage et diplom, som fortæller at netop Toftlund Mc, af kunderne, er blevet kåret til at være den BMW forretning med den største kundetilfredshed på service siden i Norden.

Poul Astrup og Jan Ahrenkiel overtog Toftlund MC i 1992. Begge var udlært i motorcykelbranchen. De var energiske og fulde af forventninger til at videreføre den igangværende forretning, som dengang også servicerede biler. Poul Astrup gik i gang som butik og lager chef, medens Jan Ahrenkiel blev værkfører i den fælles forretning. Dengang som nu, finder man forretningen på Koldingvej 24 i Toftlund, lige midt i Sønderjylland.

Poul Astrup fortæller han blev meget overrasket da han, få minutter inden selve overrækkelsen, blev bedt om at forberede en tale. Hverken han eller Jan Ahrenkiel havde nogen anelse om hvad der foregik. Medens Jan gik hjemme i Toftlund og lavede service på en ældre R100 RS, blev Poul kaldt op på scenen ved BMW’s forhandlermøde på EICMA. Efter en rosende tale af direktør for BMW Norden, den svenske Lennart Bäckström, fik Poul Astrup overrakt diplomet. Efter overrækkelsen skyndte han sig ind på et kontor, hvorfra han først sendte et foto af diplomet, og derefter ringede til Jan for at fortælle den store nyhed.

”Vi er naturligvis meget stolte over prisen som det BMW værksted, med den største skare af tilfredse kunder i hele Norden. Det er helt fantastisk. Vi og vores personale yder og gør vores bedste hver eneste dag. Vi har et stort ønske om at give vore kunder den bedste service og de bedste råd og vejledninger. Det ligger os meget på sinde, at kunderne skal forlade forretningen i vished om, de har fået den bedst tænkelige behandling og service, uanset i hvilken anledning de besøger forretningen.

Derfor er det også helt fantastisk at vore kunder, er så tilfredse og glade for at komme her, at de mener vi er berettigede til denne hæder. Vi er dybt rørte og vil gerne sige en stor tak til hver og én af vore kunder. Også en stor tak til hele vort personale, som har en stor del af æren”.

Toftlund Mc har i 22 år serviceret motorcyklister med Poul Astrup og Jan Ahrenkiel ved styret. BMW motorcykler har gennem hele perioden været det mærke, der har haft den største interesse hos deres kunder. De har været autoriserede forhandlere og værksted siden starten i 1992.

Toftlund Mc har 7 ansatte. Randi Ahrenkiel er ansat i bogholderi og salg. Lars Kragh holder lageret ajourført samtidig med han giver en hånd med ved disken. På værkstedet arbejder Glen Rhode, Michael Juel Hansen, Benny Kristensen og Jan Ahrenkiel.

Del med en ven

0 personer snakker om “Bedste BMW værksted findes i Danmark

  1. Tillykke med diplomet til Toftlund Mc,det er fortjent. I Toftlund får man super service og man kan stole 100% på dem. Et ord er et ord,og det holder man! Selvom jeg "kun" kører Kawasaki,så er jeg sikker på at hvis der blev lavet en tilsvarende undersøgelse for Kawasaki kunder,så ville Toftlund Mc også score toppoint der…… Mvh. endnu en tilfreds kunde hos Toftlund Mc

  2. Tillykke til Toftlund. Kender flere her på Sjælland som kører næsten til Nordtyskland for at få lavet service på bimmeren hos Toftlund. Og det er der jo sikkert en rigtig god grund til at de gør. Burde måske give lidt stof til eftertanke hos BMW værkstederne på Sjælland !!!

  3. TJA Hr GS Der døde din lovprisning af Toftlund !!!! Hva er der galt med Expedit det er da om nogle et jysk firma som stadig kommer til at kunne udføre garanti/reklamation arbejde Så BMW køre i må til jyde firmaet Expedit Go fornøjelse Personlig ville jeg køre til Sverige Nordens hovedesæde for BMW min erfaring er meget bedre service og billiger værksted timer( (Burde måske give lidt stof til eftertanke hos BMW værkstederne i Jylland !!!) samt en meget lav kurs på den svenske krone

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start