Battle of the Kings - Harley-Davidson 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Battle of the Kings

Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold repræsenterer de nordiske lande
Harley-Davidson
19/03-2015 kl. 15:00

Harley-Davidson forhandlere over hele Europa konkurrerer lige nu om at blive den, der bygger den bedste custom bike baseret på ombygning af nyeste Harley® model – Street™ 750. I Norden er der to forhandlere, der har kvalificeret sig til den nordiske Custom King konkurrence, og det er nu en kamp mellem Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold. Begge forhandlere har lagt mange timer, energi og hjerteblod i de to smukke og iøjnefaldende custom Harley-Davidson Street 750. ”Battle of the Kings” konkurrencen finder sted nu og frem til juni, hvor entusiastiske teams hos autoriserede Harley-Davidson forhandlere i Europa konkurrerer på kompetence og håndværk, når de skal ombygge og udsmykke en Street 750. Konkurrencen er i to etaper. Først skal der findes en vinder af den nordiske Custom King konkurrence. Vinderen går videre til den europæiske konkurrence og skal dyste mod de bedste fra Europa.

Første etape af konkurrencen er sat i gang: en online afstemning på Battle of the Kings websitet http://customkings.harley-davidson.com. Her afgøres det hvem, der skal være Nordens repræsentant i den europæiske konkurrence og kæmpe mod nationale mestre fra europæiske lande. Top 5 i den europæiske konkurrence går så videre til det helt store custom show ved “Wheels & Waves” festivalen, der finder sted i Biarritz i Frankrig fra den 11. til den 14 juni. Her vil en 5-mands jury afgøre, hvem der har bygget den bedste og flotteste custom Street 750 og overrække det prestigefyldte “Custom King” trofæ til vinderen ved den store sejrsceremoni.

CUSTOM HISTORIE Harley-Davidson er kendt for at tilbyde sine kørere et utal af muligheder for at ombygge motorcyklerne, så de får et unikt og personligt look. Med mere end 8.000 officielle Harley-Davidson dele og udstyr er Harley-Davidson førende inden for branchen, når det drejer sig om ombygning. Den nye Street 750, der er målrettet mod nye, unge, urbane motorcykelkørere, er en god mulighed for alle forhandlere til at vise de mange muligheder inden for ombygning over for en ny ung generation af motorcykelkørere.

”Vi ser, at Street 750 allerede nu har sat et væsentligt aftryk hos nye unge kørere. Motorcyklen er perfekt til ombygning, og den bliver allerede nu flittigt ombygget af kørere, der ser den som et ideelt udgangspunkt for at give deres motorcykel et personligt præg,” fortæller Steven Fröhlich, Marketing Manager for Harley-Davidson Nordic.

”Custom cyklerne fra Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold er rigtigt gode eksempler på ægte custom kunst. I Harley forretningerne rundt om i verden har vi fantastisk dygtige og fagligt særdeles kompetente teknikere og mekanikere, uddannet på Harley-Davidson University, og de er de virkelige ”custom kings” – det er dem, du går til, når det drejer sig om enhver form for custom. Intet andet brand har den samme historie inden for ombygninger, har det netværk af custom eksperter og det enorme sortiment af dele og udstyr, der er udviklet netop for at man kan skabe disse custom cykler.”’ fortæller Fröhlich.

Street 750 er den seneste motorcykel i Harley-Davidson’s Dark Custom serie. Baseret på en ny vandkølet V-Twin motor er det en meget rap og let Harley-Davidson motorcykel, og den udstråler Harley værdierne omkring personlighed, oprør og frihed. Dark Custom er det undergrundsagtige og nutidige udtryk for en Harley-Davidson; De er enkle og rå, stylet med et autentisk retro-look, De er sorte med mat finish, mange klassiske træk og et overkommeligt prisniveau for at tiltrække nye unge kørere til Harley® brandet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start