Battle of the Kings III - Konkurrencen er igang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Battle of the Kings III

Konkurrencen er igang
Harley-Davidson
23/01-2017 kl. 15:00

Du kan stemme på din favorit nu – Og få inspiration til at bygge din helt egen Dark Custom Harley.

– Europas største forhandlerkonkurrence med ombygning af motorcykler – 220 Harley-Davidson forhandlere i 21 lande

– Forhandlerne kan vælge mellem tre Dark Custom Sportster® modeller – Iron883™, Forty-Eight® og Roadster™ – som basis for deres custom model

– De nationale/regionale vindere går videre til den store finale på EICMA messen i Milano i november 2017

– Byg din egen Dark Custom® Harley® – få inspiration på messerne i Herning og Valby eller besøg forhandlerne og hør mere om, hvordan du kan designe din helt egen model

Afstemningen i Battle of the Kings III konkurrencen er nu startet, og du kan stemme på din favorit blandt de mange fede Dark Custom ombygninger.

220 Harley-Davidson® forhandlere i 21 lande konkurrerer om at blive Europas Custom King. Det er tredje år, at konkurrencen afholdes, og Battle of the Kings er en hyldest til de mange custom specialister, der med stor begejstring og ildhu hver dag skaber unikke designs og flotte ombygninger ude hos forhandlerne.

Forhandlerne kan i år vælge mellem tre Dark Custom Sportster® modeller – Iron883™, Forty-Eight® og Roadster™ – som grundlag for at skabe deres fantastiske ombygninger. Blandt de nordiske forhandlere kåres en nordisk vinder, der sammen med de øvrige nationale/regionale vindere går videre til den store Battle of the Kings finale, som finder sted på EICMA messen i Milano i november 2017. Her vil et ekspertpanel kåre den ultimative Custom King. Frem til finalen er det kun brugernes stemmer, der tæller, og afstemningen er nu åbnet på www.h-d.com/battleofthekings. Her kan du se alle modellerne og læse mere om Battle of The Kings konkurrencen.

Det hele starter med en rå Dark Custom motorcykel. Du kan vælge mellem 7 modeller i Dark Custom serien – Street® 750, Iron 883™, Forty-Eight®, Street Bob®, Fat Bob®, Low Riders S® and Roadster™. Herfra bygger du din egen custom Harley med de dele og tilbehør, som du synes er fede. Med mere end 10.000 dele at vælge imellem i Harley-Davidson’s store katalog af Parts & Accessories har du uendelige muligheder for at skabe et unikt design lige efter din smag. På messerne i Herning og Valby har vi en Forty-Eight model med på standen og et udvalg af dele og tilbehør, så du kan lade dig inspirere. Besøg os på messerne eller kig forbi en af vores butikker. Vores Harley custom-specialister er klar til at rådgive og hjælpe dig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Harley-Davidson forhandlerne:

Cap’s Harley-Davidson Copenhagen, tlf: 3645 0345, Lars Kildholt

Cap’s Harley-Davidson Aarhus, tlf: 8741 5555, Alf Vatne

Om Harley-Davidson Motor Company Harley-Davidson Motor Company producerer custom, cruiser og touring motorcykler og tilbyder en komplet serie af Harley-Davidson motorcykelreservedele, tilbehør, udstyr, beklædning og merchandise. Få yderligere information på Harley-Davidson's hjemmeside: www.harley-davidson.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start