2014 Harley-Davidson - ABS og nøglefri sikkerhed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ABS og nøglefri sikkerhed

I 2014 bliver ABS og nøglefri betjening standard på alle Harley-Davidson Sportster modeller
Harley-Davidson
20/08-2013 kl. 13:00

Opgraderede bremsekomponenter forbedrer opbremsning og komfort. Alle 2014 Sportster® motorcykler har ABS som standard, undtagen Iron 883™, hvor det er en valgmulighed.

Køb en Harley-Davidson Sportster her.

OXFORD (19. august 2013) – Det sikre blokeringsfri bremsesystem ABS (Anti-lock Braking System) fås nu på alle 2014 Harley-Davidson Sportster®modeller, undtagen Iron 883™. Sportster motorcyklerne, som består af otte modeller, har fået nye håndbetjeningsgreb og bremsekomponenter, bedre serviceadgang, et standard H-D® Smart sikkerhedssystem og ny nøglefri tænding med et tætsiddende, håndfrit sikkerhedsvedhæng.

Siden introduktionen i 1957 har Harley-Davidson Sportster motorcyklen kombineret nem håndtering og særpræget stil i perfekt harmoni med den karismatiske udstråling af en amerikansk V-Twin motor. Sportster udviklingen fortsætter med fem 2014 modeller, der er blandt de mest kørervenlige motorcykler i Harley-Davidson's sortiment. Fra den mørke custom™ attitude i Iron 883™ til den nemme håndtering på SuperLow®; den radikale chopper Seventy-Two™ til de fabriksbyggede custom funktioner på 1200 Custom Limited. Der er et Harley-Davidson Sportster design, vision og attitude til enhver kører.

Nyt på Sportster 2014

ABS (Anti-lock Braking System): Standardudstyr på alle 2014 Sportster modeller undtagen Iron 883™, hvor det er en valgmulighed. ABS er designet til at hjælpe køreren med at bevare kontrollen under opbremsning, især i kritiske situationer. Komponenterne i Harley-Davidson ABS er designet og indarbejdet til at være næsten usynlige for at bevare et stilfuldt design i området omkring hjulene. Køreren har fortsat særskilt kontrol over for- og bagbremser.

Nye bremser: For- og bagbremsesystemet på alle 2014 Sportster modeller er blevet redesignet for at give førsteklasses ydeevne. Forreste rotordiameter er øget fra 292 mm til 300 mm. En redesignet forbremsekaliper har et mere stift design og dobbelte 34 mm stempler, der er 36 % større end de tidligere 25 mm stempler for at give bedre bremseeffekt. En ny højeffektiv frontmaster cylinder i aluminium giver reduceret friktion for mere komfortabel opbremsning. Bagbremsens rotordiameter er uændret 260 mm, men den bageste kaliper har nyt design og er opdateret med dobbelte 38 mm stempler. Forreste og bageste bremse er monteret med Original Equipment rustfrie stålbremserør, der modstår ekspansion og øger bremsefornemmelsen. Koblingshåndtaget blevet omformet for at komplementere håndbetjeningsgrebenes design.

Integreret elektrisk system: Et helt nyt elektrisk system indeholder et nyt analogt speedometer med digital omdrejningstæller, redesignede ergonomiske håndbetjeningsgreb, et opdateret ledningsnet og spændingsregulator, og et nyt olietank- og sidedækseldesign, der gør det nemmere at få adgang til og servicere batteriet og den diagnostiske terminal. De nye håndbetjeningsgreb inkluderer en vippekontakt på venstre side til at skifte mellem skærmbillederne på det nye speedometer, bl.a. en kilometertæller, triptæller og den nye gearindikator og omdrejningstæller.

H-D® Smart sikkerhedssystem: Alle Sportster modeller har nu et Smart sikkerhedssystem med

Harley-Davidson Europe Ltd

Oxford Business Park, 6000 Garsington Road, Oxford, Storbritannien. OX4 2DQ et tætsiddende, håndfrit sikkerhedsvedhæng og ny nøglefri tænding. Når køreren forlader motorcyklen med vedhænget, aktiveres sikkerhedssystemet automatisk, mens tændingen deaktiveres. Når køreren nærmer sig motorcyklen med vedhænget, deaktiveres sikkerhedssystemet automatisk, og motorcyklen kan startes med det samme.

Nye funktioner for udstødningsemission: Et opdateret udstødningssystem har fuldt svejsede udstødningsrør og nye opvarmede iltsensorer, der er forbundet til et lukket emissionskredsløb, som er med til at forbedre emissionsperformance.

Del med en ven

0 personer snakker om “ABS og nøglefri sikkerhed

  1. Kvalitetstester I ikke de pressemeddelelser, som I får ind? Der er afsnit i teksten, som ikke passer ind sammen med resten. Maskinoversættelse fra engelsk?

Skriv et svar

Giver børn en ny start