Årets Ninja og Årets Forhandler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets Ninja og Årets Forhandler

Priserne for Årets Ninja og Årets Kawasaki Forhandler gik til velkendte ansigter
Kawasaki Danmark
10/02-2021 kl. 21:07

Kærsgård Motorservice blev Årets Ninja
Kærsgård Motorservice i Slagelse fik i år tildelt Kawasakis pris som Årets Ninja. Årets Ninja gives til den forhandler med størst procentuel vækst blandt landets Kawasaki forhandlere.

Hos Kærsgård Motorservice arbejdes der ihærdigt og målrettet som Kawasaki forhandler. Siden opstarten i 2018, hvor firmaet gik fra at være cross forhandler til også at blive autoriseret gadeforhandler, har de fået indrettet flotte Kawasaki lokaler, hvor de kan tage godt imod kunder uanset, om man er på udkig efter en ny Kawasaki eller skal have serviceret den gamle.

Prisen for Årets Ninja modtager vi med stor respekt for vores kollegaer, men samtidig er vi enormt glade og vi føler at det er et kæmpe skulderklap. Det er samtidig et bevis på, at hvis man jagter sine drømme og kæmper for tingene, kan det faktisk lykkedes. Vi modtager prisen efter kun 2 år som Autoriseret gadeforhandler. Vi er efter vores 2 år blevet klogere på mange ting og ser frem imod en ny sæson med glimt i øjet, OG nye tiltag i butikken, siger Mike Antonsen, indehaver hos Kærsgård Motorservice.

Mike Antonsen, indehaver af Kærsgård Motorservice

Mike sender samtidig en tak til alle deres kunder for den store opbakning, og til Kawasaki for at levere de fedeste motorcykler på markedet.

Hos Carl Andersen Motorcykler er vi glade for at have fået Kærsgård Motorservice med i familien. Det er både inspirerende og opløftende med sådan et gåpåmod og en god vilje til at nå sine drømme, siger Marck Lauritsen, indehaver af Carl Andersen Motorcykler A/S, der er den danske importør af Kawasaki.

Rydberg’s MC modtog prisen for Årets Kawasaki Forhandler for femte år i træk
Rydberg’s MC i Aidt, har igen vist sig som en af landets førende motorcykelforhandlere. For femte år i træk er firmaet udnævnt til Årets Kawasaki forhandler som en anerkendelse af, at virksomheden er den, der i 2020 har solgt flest Kawasaki motorcykler i Danmark.

Forhandlernettet er kompetent og 2020 har været et godt år, trods Covid-19 indvirken på samfundet. Hos Rydberg’s MC gør de en fremragende indsats som Kawasaki forhandler, og derfor er vi glade for igen at kunne kåre firmaet som den mest sælgende forhandler, siger Marck Lauritsen.

Vi er super stolte over denne kåring som Året Kawasaki forhandler, som er femte år i træk. Det beviser, at det store arbejde fra vores salgsafdeling bærer frugt, og at det er kun er muligt med støtte fra vores kunder samt et super samarbejde med Kawasaki Importøren, som drives af Marck Lauritsen og Tinna Bøgh. Her i Rydbergs Mc ser vi frem til endnu et forrygende Kawasaki år, siger indehaver Henrik Rydberg.

Mette Rydberg og Henrik Rydberg, indehavere af Rydberg’s MC.

Hos Carl Andersen Motorcykler anerkender man den store rolle, Rydberg’s MC spiller for Kawasaki i Danmark.

Det betyder utroligt meget for os at have en så dedikeret og handlekraftig forhandler af vores motorcykler. Rydberg’s MC er en god ambassadør for Kawasaki, og ikke mindst et godt eksempel på, at ihærdighed og målrettet arbejdsomhed giver pote, siger Marck Lauritsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start