Åben by night - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åben by night

Natteåben og julehygge hos Harry
Harrys Motorservice
25/11-2010 kl. 07:15

Torsdag d. 25. november fra kl. 19.00 til 22.00 holdes der open by night hos Harrys Motorservice, Grenåvej 9-11, Randers.

Jubilæumssæsonen skal afsluttes med manér og da OPEN BY NIGHT er årets sidste arrangement skyder vi juleudsalget i gang. Der bliver tilbud på bl.a. tøj, handsker og hjelme, så det er oplagt at kigge ind til hygge, godt selskab mens man kan få ordnet noget af julegavehandlen.

Desuden får vi denne aften også besøg af nogle af vores leverandører, og hvem ved; måske bliver der denne aften afsløret en 2011 nyhed? For alle Harry Motors cross kunder vil der være en ekstra service i form af man denne aften kan få justeret sin LEAT BRACE nakkekrave af eksperten fra MOTO-PRO.

Denne aften loves der at være godt gang i den både i MC og cross afdelingen. I cross afdelingen er sæson 2011 allerede skudt i gang, da vi allerede nu har modtaget nogle af de nye 2011 Motocross cykler. Og der vil også være mange julegaveidéer.

I motorcykel afdelingen vil der blive lavet kæmpe prisnedslag på udvalgte gademotorcykler. Der vil være gode priser på både nye som brugte maskiner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start