2015 Harley-Davidson Road Glide kommer brølende tilbage
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2015 Harley-Davidson Road Glide kommer brølende tilbage

Helt ny model oser af attitude som en altfortærende vejfræser
Harley-Davidson
05/08-2014 kl. 11:00

MILWAUKEE (1. august 2014) – Harley-Davidson® (NYSE:HOG) har mere kraft i tanken. Uofficielle fotos, rygter og vilde spekulationer har oversvømmet internettet, fordi Harley-Davidson fans rundt om i verden spændt ser frem til lanceringen af den nye Road Glide® model. Nu er ventetiden ovre, og Road Glide Special er på gaden.

Køb Harley-Davidson her.

Uger før lanceringen af ​​alle de nye 2015 modeller, er der forpremiere på Harley-Davidson's Road Glide Special, som er én af de nye 2015-motorcykler. Den slanke, hajnæseformede Touring model, der er udviklet med DNA fra den kundedrevne produktudvikling i Projekt Rushmore, afsløres i dag ved Sturgis Motorcycle Rally i South Dakota, USA.

“Road Glide har altid haft en utrolig stor tilhængerskare, og det er grunden til, at den nu er tilbage i det nye line-up. Det er spændende nyt for vores kunder og vores virksomhed,” siger Matt Levatich, President og Chief Operating Officer i Harley-Davidson Motor Company. “Med teknologi fra Project Rushmore, intuitive funktioner og iøjnefaldende ny styling garanterer vi en forbedret køreoplevelse for Road Glides mange trofaste fans og de ​​mange andre, der er på udkig efter det moderne Project Rushmore design.”

Et kig på den nye udformning af den berømte Road Glide Special kåbe viser, at traditionel form og konvention er blevet sat til side og et mere rebelsk design er dukket op. Road Glide Special motorcyklen fik sin høje status ved at tilfredsstille en krævende fanskare, og nu er den tilbage i en ny stærk udgave. Fra de fremtrædende nye Dual Reflektor Daymaker™ LED-forlygter til det håndjusterbare lavprofil baghjulsophæng er Road Glide Special et bevis på, hvad der kan opnås, når du stiler mod en høj standard, og tager den tid, det kræver for at nå den. Road Glide Special er det ultimative udtryk for brugerdefineret, uhæmmet aggression og bakker det op med alle de mest efterspurgte egenskaber og funktioner blandt vores kørere.

“Road Glide har altid været den ultimative cykel til en kører, der ønsker noget helt unikt. En person, der ønsker at regere som vejens konge,” siger Mike Goche, Manager af Product Planning. “Den nye model opfylder fuldt ud dette krav samtidig med, at den giver en betydelig forbedring i komfort og har alle de ønskede Project RUSHMORE funktioner, som har været et kæmpehit blandt touring-kørere i hele verden.”

Road Glide Special

Ud fra utallige timers test i vindtunnel er den nye rammemonterede Road Glide Special udformet med en tredobbelt Splitstream kåbe, der reducerer vindtrykket på køreren, og i stedet komfortabelt fordeler luftstrømmen omkring køreren. Det strålende hvide lys fra Dual Daymaker™ Reflektor LED forlygten skærer klart gennem selv de mørkeste nætter. Midt på den indre kåbe findes premium Boom! ™ Box 6.5GT infotainment-systemet med touch-skærm og GPS navigation, som også kan styres af to joysticks placeret på et nyt bagudvendt styr, der sætter køreren i en kommanderende, behagelig stilling. En High Output Twin Cam 103™ V-Twin motor brøler gennem to krom lyddæmpere og det store drejningsmoment er lige ved hånden med et let drej med gashåndtaget. Touring-funktioner omfatter one-touch sadeltasker, fartpilot og letaflæselige displays. For ekstra køresikkerhed har Road Glide Special Reflex™ forbundne bremser med ABS og en eksklusiv lakeret indvendig kåbe samt håndmalede nålestriber, som giver stylingen lige det ekstra.

Om Harley-Davidson Motor Company

Harley-Davidson Motor Company producerer custom, cruiser og touring motorcykler og tilbyder en komplet serie af Harley-Davidson motorcykelreservedele, tilbehør, udstyr, beklædning og merchandise. Få yderligere information på Harley-Davidson's hjemmeside: www.harley-davidson.dk.

Del med en ven

0 personer snakker om “2015 Harley-Davidson Road Glide kommer brølende tilbage

  1. Hold da nu kæft , hvor den er GRIM. Grimmere mc har jeg da sjældent set… Det mener de da vel ikke (?)

  2. Man tror næsten ikke sine øjne, den er virkelig kikset at kikke på og ja grim.

  3. Som H-D kører, må jeg indrømme, at den kåbe er alt for dominerende, var det min røg den af. Men i mine øjne er den egentlig ikke værre end de store "Tupperware" touring bamser fra det opgående sols land, ikke at det gør det bedre, de har bare alle deres "kiks" afhængig af øjnene der ser.

Skriv et svar

Giver børn en ny start