2 ud af 3 motorcykler i Danmark sælges via 123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2 ud af 3

Det bliver lettere at sælge motorcykel
123MC Presse
12/02-2014 kl. 17:00

De seneste tilbagemeldinger fra danske motorcykelforhandlere, fortæller at de nu sælger mere end 2 ud af 3 motorcykler gennem markedspladsen 123mc.dk. Resten af salget foregår gennem andre digitale markedspladser. For et år siden, før sæsonstart 2013, var dette tal ca. 1 ud af 2 ifølge samme forhandlere. Det er altså blevet lettere at sælge motorcykel gennem 123mc.dk det seneste år.

Forklaringen er formodentlig forbedret søgemaskine-optimering på 123mc.dk. Søges en specifik brugt motorcykel på f.eks. Google, vil matchende annoncer på 123mc.dk lande højt i søgeresultatet. Dermed flere købere på annoncerne.

Annoncelisterne indeholdende finansieret månedspris, er sandsynligvis også en del af forklaringen på det øgede salg. Denne information betyder at flere opdager hvor lidt køb af motorcykel betyder for månedsbudgettet.

Nye salgsmuligheder er under udvikling, der forhåbentlig kan speede salgsprocessen yderligere op for sælgerne.

Del med en ven

0 personer snakker om “2 ud af 3

  1. "Nye salgsmuligheder er under udvikling" – I kunne lave en 123mc app til iPad ligesom Bilbasen har gjort det, det havde I nok ikke tænkte på 🙂 .. man skal ikke undervurdere det marked der er for pads generelt, næsten alle har jo sådan en fætter liggende på sofaen. Desværre er sådan et projekt med xcode, grafik osv. dyrt at lave ordentlig. Boliga's app er et bevis på en dårlig app, så det skal laves ordentlig hvis det skal laves overhovedet.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start