2014 bliver 1. udgave af smuk MC udstilling - dsmc.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

​Danmarks smukkeste MC messe

2014 bliver 1. udgave af smuk MC udstilling
DSMC.dk
20/03-2014 kl. 20:30

Gisselfeld gods i Haslev, vil den 28 til 30 marts 2014 danne rammerne om motorcykeludstilling på Sjælland. Motorcykel-danmark skal altså startes rigtig op i 2014. Der er ikke meget bedre end en udstilling som sæson-kickstart.

​Gisselfeld gods vil i denne weekend også tilbyde mange andre ting end motorcykeludstilling, så hele familien kan fornøjes med en udflugt til det smukke gods, besøg Paradehuset som ligger lige ved siden af messen og se/køb noget i den fantastiske blomster udstilling, skulle maven begynde og “knurre” efter en gå tur i den flotte park, kan man naturligvis spise på messe området, eller tage en tur til den nærliggende Villa-Gallina hvor der serveres en “Biker Buffet” 

​Alle de nye motorcykler vil være at finde på udstillingen, og der vil også være udstyr og andre brugbare ting til motorcyklisten.

​MagaCin og 123 vil naturligvis også være på pletten, og gøre alt for dette bliver en god udstilling. Udstilling af motorcykler har været savnet de seneste år.

​Du kan tilmelde dig udstillingens Facebook profil, så du altid opdateres når der er nyt om udstillingen. Udstillingens Facebook profil finder du her.

Kom forbi messen og få præsentation af nyheder fra de største mærker indenfor MC verdenen.

Del med en ven

0 personer snakker om “​Danmarks smukkeste MC messe

  1. Har talt med Steven fra Stevens MC Shop i dag. De komme med Triumph og Kawasaki på messen… Ses. Ha en god sæson, og kør forsigtigt.

  2. Det er bare et godt initiativ – og vejret ser godt ud efter årstiden. Kommer helt sikkert.

Skriv et svar

Giver børn en ny start