Zero SR/S igen afsløret inden officiel premiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Zero SR/S afsløret igen, igen

Den kåbeklædte Zero SR/S præsenteres officielt d. 24/2
CO
21/02-2020 kl. 13:40

Som du kunne læse her på siden sidst i Januar måned, annoncerede den amerikanske motorcykelproducent Zero Motorcycles oprindeligt præsentation af en rigtig spændende nyhed d. 24/2 – 2020.

Der gik imidlertid ikke lang tid, før en ret afslørende video med den kåbeklædte Zero SR/S kunne ses på internettet. Den omtalte video kunne du for en lille uges tid siden se her på siden i artiklen Lækket: Den nye Zero SR/S, men Zero Motorcycles var tilsyneladende ikke specielt imponerede over den utidige afsløring, og videoen er efterfølgende gjort utilgængelig på Youtube.

Men Zero Motorcycles har åbenbart indset at katten altså ér sluppet ud af sækken, og producenten har nu selv – som du kan se herunder – frigivet en helt officiel video med den nye Zero SR/S. 

På Zero Motorcycles' hjemmeside beskriver producenten Zero SR/S som en af de mest innovative, kraftfulde og intelligente motorcykler.

Under overskriften Ubesværet kraft, beskriver Zero at drivlinen leverer større moment end tidens stærkeste serieproducerede 1000cc sports motorcykler. Producentens videre beskrivelse lyder frit oversat til dansk:

Ubrudt, lydløst asfalt-kværnende moment.

En længere beskrivelse af teknikken bag den nye Zero SR/S er allerede tilgængelig på producentens hjemmeside, så det bliver spændende at se hvilke nye informationer vi får d. 24/2.

For Zero fastholder nemlig stadig d. 24/2 som dato for den officielle præsentation. Vi følger som sædvanlig udviklingen nøje, og holder dig naturligvis opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start