Rå og utæmmet look, Kawasaki Z1000R 2017 grrrr!
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Z1000R grrrrr!

Rå og utæmmet look, Kawasaki Z1000R 2017
Klaes Asaa
04/11-2016 kl. 17:00

Kawasaki har offentliggjort deres nye version Z1000R til det europæiske marked. R versionen tilbyder ekstra kræs. Det må være konkurrenten MT-10 der spøger i kulissen for Kawa. Men det er godt med noget konkurrence, så får kunderne ofte mest for pengene.

Naked har de to tilfælles, og ikke mindst rå look og en del kræfter. Da vi testede MT-10, var den fed at køre, men også en lidt vanvittig brutalis. Man tænker i hvert fald, en dag falder hovedet af , sådan som svinet rykker, når den får hvad der er i registeret. Det er selvfølgelig bare en oplevelse af MT-10 og ikke noget udtryk for hvad Kawa leverer. Jeg tænker at Kawa gerne vil følge med, og de går squ nok hele vejen. 

Der er tilsat lidt kræs på Z1000R, her er lidt om detaljerne. Der er sat store Brembo skiver med riller for at skabe mere køling og M50 kalibere sammensat med armerede bremseslanger. Bagdæmperen er skiftet ud med en Öhlins S46DR1S som tilbyder fjernjustering af preload, det affødte så lige en modificeret udveksling til bagsvingeren, men det ordner ingeniørerne. Foran er Showa Seperate Function Fork-Big Piston blevet gennemgået og ændret, resultatet er ifølge Kawasaki en mere forfinet og præcis styring.

Motoren er den samme som i Z1000, 1043ccm række fire, men Kawasaki har pillet ved ECU'en, for at få mere råt kød på bordet fra hesten. R udgavens instrument bord får også en gearindikator og justerbar gearskifte lys.

Den er fed at se på, afgjort, og der kommer helt sikkert en dag hvor Magacin skal se nærmere på Kawa'en når vejret bliver forårsagtigt igen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Z1000R grrrrr!

  1. man kan kun elske eller hade det forlygte look den har.
    jeg synes det er grimt på en ellers flot mc.

Skriv et svar

Giver børn en ny start