Yamahas nye YZF-R3 - Yamaha means business
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamahas nye YZF-R3

Yamaha means business
Tommy Rønn
18/03-2014 kl. 06:00

Den kommende Yamaha YZF-R3 er på trapperne, det beviser en ny teaser-website fra Yamaha der netop viser en kommende sportsmaskine med en trecylindret motor.

Hvis motoren er den samme som findes i MT09 bliver det med garanti en sjov racer. Vi har på redaktionen selv en YZF-R6, og bliver den parret med en motor fra den MT09 vi allerede har prøvet, er der dømt funfaktor i en racer.

Triumph har i flere år bevist at en trecylindret motor i en racer, er det perfekte match. Nu har Yamaha måske kigget Triumph over skulderen. Man har jo lov at håbe. Yamaha har nemlig tidligere bebudet at vi kommer til at se flere modeller med den trebenede motor.

Desværre betyder R3 sandsynligvis ikke Row 3 i dette tilfælde, men mere sandsynligt sports 300. Yamaha har nemlig også tidligere truet med en R25 som kan ses her.

Teaser-sitet fra Yamaha kan ses her. Lidt friskt kalder Yamaha siden for Rev-Station.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamahas nye YZF-R3

  1. Alle andre MC-sider rapporterer at der er tale om en r2 motor på 300ccm og ca 40hk. Altså perfekt til A2 klassen.

  2. Ligner mere en scooter på de klip hvor pigen kører og rører ved den…

  3. Ellegaard: Det er en scooter. Tricity, som bliver præsenteret samtidig med R3

  4. Lad os da håbe at det er en R6 med Mt09 motoren, og så lige med lidt ekstra Hk, og så at den komme en tur på kur, så det bliver fornuftig på vægten… Det Vil vi have Yamaha!!!! Kom så i gang….

  5. Hvis man skal følge logikken fra navnene R6 og R1 så vil R3 være på 300 eller 3000 kubik. Jeg gætter på 300 🙂 og dermed en konkurrent til 300 ninja og CBR 300 RA. Man må sige at Yamaha har meldt sig på banen i kampen om kunderne efter finanskrisen og måske indset at det kan være smart at få fat i de unge med denne R3 og MT-07.

Skriv et svar

Giver børn en ny start