Yamaha's mørke hemmelighed præsenteres d. 16. Oktober
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha's mørke hemmelighed

Ny model præsenteres d. 16. Oktober
Steffen Olesen
26/09-2019 kl. 10:16

Det kom som en kæmpe overraskelse, da Yamaha i Juli måned umiddelbart efter WSBK Superpole kørslen på Laguna Seca, helt ud af det blå præsenterede 2020 udgaverne af Yamaha YZF-R1 og Yamaha YZF-R1M.

Det hører nemlig til sjældenhederne, at det lykkes for motorcykelproducenterne at holde kortene tæt nok ind til kroppen, til at kommende nyheder ikke lækkes før præsentationen. Eller at motorcykelproducenterne selv varmer op til begivenheden med et hint eller to, en eller flere teaser-videoer, eller lidt appetitvækkere i form af billeder ledsaget af en smule gerne tvetydig tekst.

Engelske Yamaha Motor UK har i denne ombæring valgt den sidste fremgangsmåde, og udlodder oven i købet et eksemplar af en kommende nyhed ved det engelske motorcykelshow Motorcycle Live 2019, der afvikles d. 16-24 November 2019.

Som det fremgår af teksten på billedet i tweetet fra Yamaha UK, behøver vi imidlertid ikke vente helt til November for at se hvad Yamaha har på tapetet i denne omgang.

Onsdag d. 16. Oktober kl. 14.00 får vi syn for sagen, og selv om Yamaha skriver at modellen er så ny at de endnu ikke kan fortælles os hvilken en det er, er der selvfølgelig ikke noget til hinder for, at vi mc-tosser allerede nu kan kaste os over mere eller mindre kvalificerede gætterier.

Som vi ser på billedet, er der tale om en naked bike, og teksten der henviser til den mørke side, har før været brugt i MT sammenhæng. Du husker måske præsentationen af Yamaha MT10, der blev lanceret under sloganet Dark Side of Japan i Maj måned 2016. 

Yamaha's R125 og R3 fik en større overhaling til 2019, så det mest indlysende er, at det denne gang er en mindre MT søstermodel til en af de to der står for skud. Vi gætter på en ny Yamaha MT03.

MagaCin følger naturligvis sagen til dørs, og holder dig orienteret straks vi ved mere.

Endnu en nyhed vi skal have set nærmere på, ved efterårets store motorcykeludstilling EICMA i Milano.

Verdens største motorcykel udstilling, som det i øvrigt ikke nødvendigvis behøver at koster en svimlende formue at besøge.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start