Yamaha PES1 & PED1 - Pure Electric Lifestyle
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha PES1 & PED1

Pure Electric Lifestyle
Tommy Rønn
22/11-2013 kl. 13:30

Alle vil lege med el-maskiner. Yamaha fremviser på Tokyo Motorshow to nye el-koncepter. Nemlig deres PED1 og deres PES1.

PES1 er en sportsmaskine, med vægt lige under de 100 kg, samt en topfart omkring de 100 km/t. Den skulle være sammenlignelig med de små 125 ccm med ca. 15 hk. Eneste forskel er at PES1 har ca. dobbelt så stort moment, sammenlignet med de små 125 ccm.

PED1 er en enduro udgave af PES1. PED1 er rigtig spændende for os her i landet, da det næsten er umuligt at køre enduro i Danmark. Ingen ønsker jo larm i vores natur, og derfor kunne PED1 åbne for noget enduro her i landet, uden at genere nogen med støj.

Begge er de dog koncepter, så det er på ingen måde sikkert vi nogensinde får modellerne at se i butikkerne. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha PES1 & PED1

  1. Jeg tror elcykler måske kan være med til at udvikle motorcykelismen her i verden. For de små turer i byen eller som teknologien bliver brugt i de seneste udviklede superbiler. Men om det er hvad motorcykel folket vil have, er jeg lidt i tvivl om.

  2. Hvis prisen bliver fornuftig, uden at man skal betale det halve af statsunderskuddet, vil det være en eminent pendlermaskine, specielt i byerne.

Skriv et svar

Giver børn en ny start