Yamaha´s 2013 Annual Report fortæller om elektrisk fremtid
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha nu klar til el

Yamaha´s 2013 Annual Report fortæller om elektrisk fremtid
Tommy Rønn
01/05-2014 kl. 13:00

Yamaha løfter sløret for en elektrisk fremtid i deres seneste årsrapport. Indenfor få år et det planen at både enduro og sportsmaskiner skal kunne leveres til batteridrift.

Vi har tidligere vist de elektriske Yamaha koncept-maskiner PES1 og PED1 her på siden. Nu vil Yamaha ifølge deres 2013 årsrapport altså påbegynde produktionen af sådanne maskiner.

Ingen tvivl om de asiatiske markeder har stor betydning, og har været medvirkende til denne beslutning. I flere asiatiske lande har eldrift overhalet fossil brændstofdrift, på de tohjulede i byerene, hvorfor dette er et vigtigt markedsområde for fremtidens motorcykelproducenter. I Kina er over 90% af motorcyklerne i byerene elektriske.

Yamaha´s 2013 årsrapport kan læses her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha nu klar til el

  1. Nu har vi ikke så mange asiatiske byer i afgifts Danmark, så jeg spår elmotorcyklerne samme gyldne fremtid i danevang som elbilerne har fået. 3 strikes and out !!!

  2. Jeg tror, at el drevne køretøjer bliver fremtiden. Ikke at jeg finder det attraktiv at køre på noget, som er helt uden sjæl (motor). Men de unge, som er integreret med elektronik, vil nok finde det ganske naturligt at lade sig transportere via el i fremtiden.

    Ps.
    "I Kina er over 90% af motorcyklerne i byerne elektriske" Er det mon virkelig tilfældet?

Skriv et svar

Giver børn en ny start