Yamaha i hopla - Yamaha vil buldre frem i 2014
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha i hopla

Yamaha vil buldre frem i 2014
Tommy Rønn
22/02-2014 kl. 18:00

MagaCin har haft en kort samtale med Salgschef Morten Brøndbjerg fra Yamaha Motor Danmark.

Yamaha sætter turbo på i 2014. Morten Brøndbjerg, tror på en solid fremgang for mærket med stemmegafler i logoet. Planen er, ifølge Morten Brøndbjerg, at tage solide markedsandele fra konkurrenterne, grundet godt modelprogram og gode priser.

Morten Brøndbjerg er ikke i tvivl om Yamaha MT 07 bliver årets bedst sælgende motorcykel i 2014. Han tror selv på op mod 100 stk, og alt mindre end 70 stk solgte MT 07 vil være en skuffelse for Brøndbjerg. Absolut sandsynlig at salgschefen fra Yamaha får ret, da alle konkurrenterne i segmentet af mellemklasse streetmaskiner er dyrere, samt ældre konstruktioner end MT 07.

Yamaha tror på fremgang for det samlede motorcykelsalg i 2014. De tror også på massiv fremgang for mærkets markedsandel. Brøndbjerg udtaler, at de forventer en markedsandel af alt nysalg på mellem 22 og 23 % i 2014. Morten forventer et nysalg på over 400 stk Yamaha gennem 2014.

Morten Brøndbjerg udtaler også at markedstrenden er skiftet. Han forventer at nysalget af sportsmaskiner dør helt i 2014, men at den rolige og fornuftige stil vinder frem. Ikke usandsynligt da dette har været markedstrenden syd for grænsen gennem flere år.

Morten forventer de bedst sælgende Yamaha motorcykler gennem 2014 bliver MT 07, MT 09, Bolt og YBR 125. I nævnte rækkefølge.

Ikke usandsynligt Yamaha salgschefen får ret i alt ovenstående, da Yamaha har et flot nyt modelprogram, samt de rigtige priser til 2014 sæsonen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Yamaha i hopla

  1. Vi der allerede har kørt MT i en del år, ved at serien står for; fedt design, fantastisk finish, fremragende kvalitet, og øre til øre smil hver gang der køres…;o)
    Velkommen i klubben!

  2. MT-07 og MT-09 to super mcer men tro Yamaha skulle komme med en billig finasering som fx Ford biler med 3,5 % årlig omk. Hvis de vil nå deres mål

Skriv et svar

Giver børn en ny start