Sådan gør man en lækker Husqvarna Svartpilen 701 mere lækker
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Voldsomt blæret Svartpil på vej

Designikon får liiiiige en tand mere
Mathias B. Høj
23/05-2019 kl. 08:17

Man skal aldrig være for fin til at forsøge at gøre en lækker motorcykel en lille smule mere lækker. Og hvad skulle vi i så fald bruge tiden til, på de lange vinteraftener?

Husqvarna Svartpilen 701, som vi på redaktionen savler over ved enhver given lejlighed, kommer nu i en ekstra pimpet version med ekstra lir og lækre dele. Ikke at der var noget galt med udgangspunktet, men når man nu kan, hvorfor så ikke?

Husqvarna beskriver den selv som en Flat track inspireret street explorer. Den kommer til at hedde Svartpilen 701 Style og består udover andre farver, af en række premiumkomponenter. Mest bemærkelsesværdigt er den udbredte brug af bronzefarve, som er det nye sort i motorcykeldesign. Hvis du er i tvivl, så bare tag et kig på motorerne på den nye Honda CB 650R og den opdaterede CB 500-modelrække.

Kigger man nærmere, træder CNC-fræsede fodhvilere frem. Spejlene er flyttet ud på styrenderne og ned, så maskinen får et lavere og mere bistert udseende. 

Dele af sidebeklædningen er i aluminium og sidst men ikke mindst, er hjulene nu med trådeger, for et ekstra retro'sk look.

Det er en maskine vi her på redaktionen glæder os meget til at se “live”. Indtil videre er der ikke kommet danske priser fra importøren. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start