Stor interesse for motorcykel-udstillingen i Roskilde
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Voldsom interesse for motorcykel-udstillingen

Udstillingen i Roskilde 2016 oplever stor interesse fra udstillere og private
Webmaster
24/12-2015 kl. 15:00

Roskilde-udstillingens sælger fortæller at alle udstillerpladserne blev solgt på få dage. Det betyder at motorcykel-branchen igen er 100% klar til at imponere os købere. Det går faktisk rigtig god for mange danske motorcykel-forhandlere, og sunde forretninger tør deltage i store arrangementer som f.eks udstillinger.

Udstillingens areal er ca. 70% større end den tilsvarende udstilling i 2015 i Aarhus var. Det betyder flere udstillere, flere produkter og bedre plads. Netop den bedre plads er vigtig. Hvor der i Aarhus maksimalt måtte være 1.000 personer på udstillingen af gangen, må der i Roskilde være det 3 dobbelte. Så undgås de uheldige kødannelser ved indgangen nogen oplevede i Aarhus.

I Roskilde kommer der rigtig mange tilbehørs og biprodukter til motorcyklisterne. Det er altså ikke kun motorcyklerne der kommer til at fylde hallen. Også alt det andet spændende der følger motorcyklismen vil være at finde i Roskilde.

Udstillingen nyder også stor opmærksomhed fra private der agter at besøge de mange m2 spækket med alt til os motorcyklister. Mange forhandlere på Sjælland har daglig kunder i butikker der omtaler den kommende udstilling. Ifølge salgschefen for udstillingen, vil der snarest kommer diverse konkurrencer på udstillingens Facebook side, hvor alle nyheder omkring udstillingen også vil kunne følges.

Mere information kan findes her, samt på udstillingens Facebook.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start