Fremtidsperspektiver, inovasion BMW Vision Next 100
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vision Next 100

Fremtidsperspektiver og nytænkning, BMW Vision Next 100
Klaes Asaa
17/10-2016 kl. 13:08

BMW fejrer deres 100års fødselsdag med visioner for fremtiden. Next Vision 100 skal opfylde behovet for mobilitet de næste 3 årtier. En koncept motorcykel, som faktisk er set kørende på et pressemøde i Los Angeles. 

BMW’s tanker er vidtgående på Next 100. Digitale tilslutningsmuligheder, større sikkerhed under kørsel med fuld sikkerhedspakke, nul emisioner og fuld frihed. En vision i sikkerhed der retter sig mod usete mål – der skal ikke længere bruges hjelm og sikkerhedsbeklædning – det er ikke nødvendigt!!! 

Motoren ligner en let updated gammel bokser motor. Nul emision under streger BMW, men om den er fuldt elektrisk er ikke offentliggjort. Sort trekantet ramme som minder om den første BMW R32. Konstrueret således at den beskytter chaufføren. Styringen er et såkaldt flexramme stryreanlæg, hvor ingen konventionelle samlinger er tilstede, styringen foregår ved at justere rammen. Dvs. At rammen justeres når der drejes på styret. 

Display er fuldstændigt udeladt, det er et par briller som chaufføren har på (google brille) som anvendes som visir og display. Intilligent forbindelse mellem drev og omverden, gør at erkendelsen af kritiske situationer automatisk omsættes til handling på motorcyklen. Motorcyklen handler således selv ud fra de omgivelser den kører igennem. Beskyttelsesbeklædning vil derfor gå over i historien fordi det ikke er nødvendigt. Istedet skal der anvendes en særlig dragt udstyret med forskellige sensorer som registrerer temperaturen og hjertefrekvens. Dragten indsamler også data på navigation via følere på arme og ben. Den kan således opfange kritiske situationer og reagere på dem. 

Next 100 er fremtiden, lige om hjørnet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start