Vinderen af en ny motorcykel skal findes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vinderen af en ny motorcykel skal findes

Vi gider ikke vente mere - Vidneren skal udtrækkes
Webmaster
17/09-2016 kl. 23:00

Nu gider vi ikke vente mere. Vinderen af en ny motorcykel blandt vores læsere skal findes, så vinderen kan komme på landevejen i denne sæson. Vi havde oplyst at når 500 nye Premium Brugere var registreret, ville vi trække vinderen, men til dato er kun kommet 300 nye Premium Brugere efter konkurrence-start. Alligevel har vi nu bestemt en dato for udtrækningen.

Lørdag d. 01. oktober kl. 12.00 foretages udtrækningen, og vinderen af den nye motorcykel findes. Der trækkes dermed lod blandt færre end annonceret, hvilket betyder langt højere vinderchance blandt vores Premium Brugere.

Premium Brugere behøver intet at foretage sig. De deltagere automatisk i konkurrencen. Er du ikke allerede Premium Bruger kan du også nå at deltage hvis du skynder dig.

Den heldige vinder kan dermed få nogen tid på en funklende ny motorcykel inden vinteren tager over.

Du kan læse meget mere om motorcyklen her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vinderen af en ny motorcykel skal findes

 1. Det må jo så betyde, at ikke særlig mange kan se nogle fordele ved at blive premium brugere….og gider betale 160kr for et lod i jeres lotteri

 2. Det går faktisk forbavsende godt med Premium Bruger oprettelser. 2-4 nye oprettelser om dagen i gennemsnit. Det er mere end 123 selv troede på i starten. De havde desværre bare glemt at bruge lommeregneren og hovedet da de udformede konkurrencen, men kan nu se vi nærmer os vinter når de skal aflevere motorcyklen til den heldige vinder. Det synes de er synd, at ingen skal få glæde af den nye motorcykel i denne sæson. Derfor fremrykningen.
  Og 123 teamet fortæller at de arbejder på mange flere fordele til Premium Brugere i nær fremtid, oven i de allerede eksisterende fordele.

 3. Jeg forstår ikke at der er nogle af jeres brugere der skal være "mere værd" eller "vigtigere" end andre???

  Hvorfor kan alle ikke deltage i konkurrencerne, få de gode fordele i snakker om, og billige forsikring?
  Er det så alle de almindelige forsikringstagere der skal betale for den rabat som de særlige Premiumbrugere skal have?

  Er mine besøg på siden ikke så vigtige for jer, som dem der vil betale for at være med, siden jeg ikke kan deltage i konkurrencerne???

  Jeg er klar over at det er en forretning, men der er flere måder at gribe det an på…Blot en tanke…

  Men tak for en god side, men fine indlæg…

 4. Ingen er mere værd end andre hos os. Men det er som alle andre steder, at grupper kan opnå større fordele end enkeltpersoner, derfor oprettelsen af en Premium gruppe.
  Vi kan ikke gå til diverse selskaber og oprette fordelsprogrammer på antal brugere alene. De vil have bevis for kommende kunder rent faktisk aktivt har besluttet at benytte os. De vil vide eksakt hvor mange der modtager deres tilbud.
  Ved godt mange medier er begyndt med * brugere der kan læse mere end andre, men alt er gratis at læse og se på MagaCin.dk og sådan vil det vedblive at være.

 5. MagaCin og 123mc er 2 forskellige domæner, med to forskellige stiftere. JP og Politiken er også 2 medier der arbejder sammen, men angriber tingene forskelligt.
  Det kan MagaCin og 123mc også gøre. Igen, vi kommer ikke til at tage brugerbetaling for læsning på MagaCin. Gør vi dette begrænser vi brugermængden, hvilket ikke er godt for et reklamefinansieret site.

 6. CVR nummeret der oplyses på 123mc, tilhører da Magacin ApS, svært at se de 2 domæner, modsat JP og politikken, ikke skulle høre under samme virksomhed.

 7. JP Politikens hus er også et CVR nr. Det er Jysk Fynske medier også, som håndterer over 20 medier der alle agerer forskelligt. Det samme er Nordjyske medier som er mange aviser og bla. Bazoom. Forstår ikke helt hvor du vil hen med dette.

 8. Vi er nok nogle stykker, der går med krydsede fingre og venter spændt…. Tænk hvis julemanden kom tidligt forbi i år!!

 9. Vinderen er udtrukket men trækningen skal godkendes af revisoren. Straks godkendelsen foreligger publicerer vi resultatet.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start