Macau TT - Vildere end Isle Of Man (Video)
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vildere end Isle Of Man (Video)

Macau er motorcykelløb i et betonrør
Tommy Rønn
17/08-2012 kl. 11:00

Macau TT i Kina, tæt ved Hong Kong, er det rene galskab. Isle Of Man er vildt, men i Macau kører roadracerne nærmest i et halvt betonrør. Hvert år komme flere rigtig galt afsted, da et styrt betyder en tur i betonvæggen, eller i stål autoværnet.

I flere af svingene gnider kørene skuldrene mod betonvæggen trods hastigheder hinsides de 200 km/t.

Jo, Macau er kun for rigtige mænd. Et besøg værd hvis du er på de kanter når der køres TT. Og hvis du har nerver til at se noget så vildt.

For undertegnede er det vildt at se Rico Penzkofer også deltager, og faktisk leverer et flot resultat. Rico har kørt mod undertegnede i flere endurance løb, bl.a. VM 24h hvor han og jeg var i flere svingdyster. Tror det er godt for familien at jeg standsede i tide, og ikke fulgte Rico´s videre levevej.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vildere end Isle Of Man (Video)

  1. Herlig video!!

    Ikke helt sikker på det er vildere end Isle of Man, det er trodsalt ikke en +60 km langt bane som tager flere år at lære og belægningen ser også rimelig smooth ud ift. IoM, men fedt ser det ud 😀

    Men der er da mange kørerne er også med på IoM, rart at se Cummins og Hutchy er ved at være tilbage i feltet

  2. I IOM TT er der også lange stræk hvor de kører med gashåndtaget i bund… dvs lange stræk med 300+ km/t. Og lange stræk hvor der kun er lidt eller ingen afskærmning mod tilskuerne.
    Hvis man ikke har set den, kan dokumentaren "Closer to the Edge" varmt anbefales til alle der finder ræs bare en lille smule facinerende. Den er optaget i 2010 i 3D. Men 3D effekterne er ligegyldige, så den kan sagtens ses på DVD(god lyd og stor skærm anbefales dog). En med en version med danske undertekster anbefales også da hovedpersonen "Guy Martin" taler med så tyk en accent at han er vanskelig at forstå selvom man er god til engelsk. Ian Hutchinson og Conner Cummings har også "hovedroller". http://www.imdb.com/title/tt1698010/

Skriv et svar

Giver børn en ny start