Vildere end de andre - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vildere end de andre

Tyskeren er klart stærkere end japanerne
Tommy Rønn
18/12-2009 kl. 16:45

Det var noget af et chock der mødte os da vi hentede MCN avisen. I et line-up af de vildeste superbike-maskiner, afslørede en rullefeltstest et helt vanvittigt resultat.

Den nye BMW 1000 RR, som vi tidligere kørte på Portimao, er op imod 20 hk stærkere end de japanske superbikes.

Ved lanceringen kunne vi godt mærke at 1000 RR har power, men så meget mere end de andre havde vi aldrig gættet på. Over 180 Hk på baghjulet er kun for de voksne drenge. Begynderne må så nøjes med japanernes ca. 160 baghjulsheste.

Om MCN rullefeltstesten så kan bruges som et fornuftigt fingerpeg ved vi ikke. Hvis MCN målte japanerne i sommer, og BMW er målt nu mens vi har kulde og fugt, vil resultatet blive skævt med favør til BMW. Og netop MCN har ikke ry for at være de mest grundige i den slags operationer.

Uanset hvad lyder resultatet spændende. Så spændende at MagaCin.dk er nød til at lave selvsamme test når varmen rammer os. Og vi kører naturligvis alle maskinerne på rullefeltet samme dag, så resultatet bliver 100% retvisende.

At undertegnede tidligere har truet med at købe en 1000 RR som privat legetøj, kommer efter en sådan test tættere på virkelighed, end bare trussel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start