Guy Martin - hastighed - rekord - Triumph - Salt lake
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vilde hastigheder med Triumph

Ilse of man legenden Guy Martin i hastigheds rekordforsøg på Salt lake salt søerne i forsøget på at slå rekorden på 605,697 km/t.
Klaes Asaa
10/08-2016 kl. 16:30

Testpiloten er  Guy Martin. Legenden fra Ilse of man. Guy er vild med at være med i specielle testforsøg, og det seneste er et af de helt vilde.

 

Under testen opnåede ”raketten” 441,28 km/t, og slår hermed Triumph’s egen record på 395,36 km/t, ligsom den uofficielle Triumph rekord på 424,86 km/t . Begge rekorderne er sat af Bob Leppan i en Gyronaut X-1. Men der er stadig langt til verdensrekorden i klassen.

 

Den 8.august, ca. Kl 8:30, lokal tid, var teamet klar til det første forsøg.  Efter end uges forberedelser i Salt lake, havde man på den sidste dag, næsten optimale vejrforhold til testen. 

Efter en fornuftig start, rullede Guy op på de 441,28 km/t. En temmelig imponerende hastighed,

 

Infor Rocket maskinen består af et kevlar monocoque, med 2 turboladede Triumph Rocket III motorer. Tilsammen leverer de 1000 hk..  ”Motorcyklen”  er knap 8 meter lang, med 60cm brede dæk, og har en højde på knap en meter. Den kører på methanol, og konkurerer i klassen Division C, som er for de strømlinede motorcykler.

 

Triumph havde i en periode fra 1955 – 1970 rekorden i hastighed på landjorden. Der har været flere modeller til at skaffe denne titel: Devil’s Arrow, Texas Cee-gar, Dudek streamliner og Gyronaut X1.

 

Den nuværende  verdensrekord i klassen har stået siden 2010, og tilhører Rocky Robinson i Top Oil-Ack Attack streamliner. (605,69km/t).

Del med en ven

0 personer snakker om “Vilde hastigheder med Triumph

  1. 277 miles i 3 gear, hehe, det kan nok trække nogen brune streger i underhakkerne på nogen!
    Og så verdens mest beskedne mand som pilot, det kan kun blive godt.
    Mange er døde af det i tidens løb, nogen af dem på Fanø i gamle dage, der blev kørt rigtig stærkt dengang.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start