Vilde planer: ferieresort på paradisø med MotoGP bane
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vild plan: Ferieby får MotoGP-bane

Sol, strand, sand og vand - og racerløb. Hvad mere kan man ønske sig? Luksus ferieresorts veje bygges specifikt til MotoGP.
Mathias B. Høj
11/03-2019 kl. 09:57

Når man bygger et helt nyt, kæmpe ferieresort på en paradisisk ø, kan man jo lige så godt lægge vejene sådan at de kan bruges til afvikling af MotoGP. Det virker logisk for motorcyklister, men er ellers ikke noget der ses ofte. Hvis nogensinde. Men på Mandalika Resort på Lombok, Indonesien, er der netop planer for at kombinere en stor luksusresort med mulighed for MotoGP. Lombok ligger ved siden af den meget berømte ø Bali.

Planerne indebærer, at racerbanen til “hverdag” vil være almindelige veje rundt i ferieresorten. Men naturligvis med mulig omstilling til racerbane i verdensklasse. Det er byplanlægning så man kan forstå det, med prioriteterne de rette steder.

Endnu er der ikke bygget noget og meget kan nå at gå galt. Men Indonesiens organisation for udvikling af turisme meddeler, at de har aftaler om at begynde løb allerede i 2021. Så må vi håbe det går bedre end det danske forsøg med Isle of Samsø. Uden sammenligning i øvrigt.

Hvis det lykkes, er der dermed mulighed for at sammensætte en ferie, hvor der i givne tidsrum er MotoGP lige udenfor døren. Samt kridhvide badestrande og god mad.

Indonesien er med et varmt klima et kæmpe marked for motorcykelproducenterne, og selvom de fleste solgte maskiner er i 100-125 cc Honda Cub-kategorien, er interessen for motorcykler enorm. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start