Video: Triumph 2019 modeller og Moto2 racer på EICMA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Triumph 2019 modeller og Moto2 racer på EICMA

Scrambler 1200, 2019 Street modeller og Moto2 racer
Peter Bysted
23/11-2018 kl. 11:35

Som du ser i videoen herover, er den tidligere WSBK champ James Toseland ny mærke-ambassadør for Triumph, og modellen han triller frem til offentliggørelse på motorcykeludstillingen EICMA 2018, er Triumphs nye Daytona 765 Moto2 racer..

Triumph Scrambler 1200

Udover Moto2 raceren, præsenterede den engelske producent naturligvis også mere gadeorienterede 2019 nyheder på EICMA. Triumph præsenterede faktisk allerede d. 24. Oktober Triumph Scrambler 1200, hvor producenten forinden havde sprøjtet en række appetitvækkende promotion videoer ud. Specifikationer for den nye Triumph Scrambler 1200 finder du i artiklen der er linket til herover, og MagaCin har tidligere beskrevet de nye elektroniske features på Scrambler 1200. Triumph lover med de nye Scrambler 1200 modeller to bemærkelsesværdige modeller. Med producentens ord den utroligt veludstyrede XC, samt topmodellen XE der er designet for ægte eventyr og full-on Scrambling. 

Vi ved i sagens natur ikke hvordan de to nye modeller reelt kører, men Scrambler 1200 modellerne ser rigtigt fine ud hvad angår materialevalg og udførelse, og så ser de simpelthen bare endnu federe ud i virkeligheden end på billeder. Vi glæder os til prøvekørsel af de nye Scrambler 1200, og forventer en lige så fed oplevelse som da vi i sin tid testede Triumph Thruxton R. En retro inspireret model der faktisk kan høvles rundt på racerbane med knæet i asfalten. Triumph Scrambler 1200 er allerede prissat i Danmark. Triumph Scrambler 1200 XC koster kr. 199.999,- og topmodellen Triumph Scrambler 1200 XE får med kr. 212.999,- et nøk op ad skalaen.

Triumph Street Scrambler og Street Twin

Har du ikke mod på at kaste dig over full-on scrambling på en 1200, har Triumph også den mindre Street Scrambler på programmet til 2019. Er du slet ikke til scambler stilen, er der også den mere civiliserede eller gadeorienterede Street Twin på programmet. Modellerne har udover opdateringer af Brembo bremser og affjedring generelt fået en forfriskende makeover, og så lige et boost i effekt på 10 hestekræfter. Se videoen med 2019 Triumph Street Scrambler herunder.

Det er langt fra alle som gider at drøne rundt i skove, på marker og enge eller grusveje, og orker den store rengøring efter hver eneste tur. For dem som har en mere urban tilgang til det at køre motorcykel – og hellere kører til cafeen end skovsøen – tilbyder Triumph en trendy løsning i form af Triumph Street Twin som du kan se i videoen herunder.

Triumph 765 Moto2 racer

Som nævnt i indledningen, præsenterede James Toseland den nye motor i Moto2 klassen i 2019. Honda har hidtil været eneleverandør af motorer til klassen, men i 2019 får piben en anden lyd så at sige. Har du selv set MotoGP i virkelighedens verden, så ved du også at racerne er pænt højlydte, og at det ikke er nogen dum ide at medbringe ørepropper. James Toseland fortæller i videoen herunder at han tidligere har kørt Triumphs nye 765 Moto2 racer, og at han næste gang vil huske sine ørepropper. Hør raceren på rullefelt her. Nogle af os har svært ved at vente på at høre et samlet Moto2 felt brænde modellerne af. Læg også mærke til Toselands bemærkning om at vi kan forvente en spændende udvikling næste år, hvor både etablerede og nye kørere skal lære at køre med en ny motor.

Vi glæder os til en kommende Daytona 765

Spændende nyt fra Triumph til 2019, hvor vi ser frem til at teste alle modellerne, og i den kommende vinter nærstuderer pressematerialet. Vi skal naturligvis have bestilt billetter til MotoGP så vi kan høre den nye Triumph 765 Moto2 motor live næste år, og så afventer vi i spænding om Triumph forbarmer sig over os og introducerer en gadeversion baseret på Moto2 raceren. Triumph HAR lovet os en gadeversion hvis efterspørgslen er stor nok.

Bonus info: Vi har hørt inside rygter fra Triumphs motorsportsafdeling. Rygter der går på at man ikke har skruet 100% op for Moto2 raceren. Der skulle jo gerne være markant forskel på omgangstiderne i de forskellige klasser ved MotoGP.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start