Video: Ny Yamaha Tenere 700 baseret på T7 prototypen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Ny Yamaha Tenere 700

Baseret på T7 prototypen
CO
30/09-2018 kl. 08:15

Der er kun en uges tid til Intermot i Köln, hvor flere 2019 nyheder præsenteres.

Når man ser programmet for motorcykeludstillingen, har flere motorcykelproducenter annonceret pressemøder, som typisk er synonymt med lancering af en eller flere nye modeller.

Yamaha er ikke repræsenteret på listen over motorcykelproducenter der afholder pressmøde på Intermot, men en nyligt frigivet video fra Yamaha mere end antyder en ny Yamaha Tenere 700 til 2018.

MagaCin så prototypen T7 ved motorcykeludstillingen EICMA – Milano i 2016 og du kan læse mere om T7 prototypen her.

Sidenhen så vi Tenere 700 World Raid som jo nok har dannet baggrund for udvikling af en produktionsklar model. En model med moderne instrumentering som ikke var dedikeret til racing, klar til montering af passager fodhvilere og blinklys, samt udstyret med nummerpladeholder og katalysator.

I dette forår blev en ret anonymt udseende matsort mellemklasse adventure bike set i Milano, og modellen var tydligvis en aflægger af T7 og 700 World Raid prototypen.

Spionfoto af den anonyme model med passager fodhvilere

Et helt naturligt skridt inden offentliggørelse af en ny model er omfattende testkørsel, så pilen peger ret kraftigt i retning af snarlig fremvisning af en ny Yamaha Tenere 700.

Led forlygten er bevaret på modellen i videoen, men Tenere 700 har fået dobbelte bremseskiver forrest. Modellen er udstyret med taskesæt, og det faktum at motorcyklen i videoen pakkes ud af en transportkasse, er med til at underbygge modellens snarlige lancering.

Yamahas populære MT07 er på markedet i flere versioner, og det er en naturlig udvikling at den japanske producent udbygger salgssuccessen med en dedikeret offroader.

Derfor er den nye Tenere 700 udstyret med 689cc MT07 motoren, men naturligvis ikke svøbt i eksklusive carbon stumper som den oprindelige T7 prototype.

Vi er mere spændt på hvornår Yamaha Tenere 700 lanceres, end om den i det hele taget kommer.

Det store spørgsmål er om vi får den at se til snigpremiere ved Intermot, venter Yamaha til EICMA i Milano om en måneds tid, eller vælger man hjemmebanen ved Tokyo Motorshow.

Og så er der naturligvis stadig et uafklaret spørgsmål om dansk pris.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start