Video: Let's get ready to Rumble - højtråbende e-bike
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Let's get ready to Rumble

En højtråbende e-bike
CO
10/10-2018 kl. 10:35

Introduktion af nye elektrisk drevne motorcykler og scootere er ikke længere så banebrydende nyheder, som de var for ganske få år siden.

Flere mærker har efterhånden etableret sig solidt på markedet, men fra tid til anden popper en ny og meget anderledes e-model op til overfladen. Mange af de ofte kuriøse modeller når vi lige at blive præsenteret for, inden de i al ubemærkethed forsvinder igen

.

Om det samme er tilfældet med e-scooteren ved navn Rumble er umuligt at gisne om, men producenten som har base i Californien og Sverige, har en lidt anderledes tilgang til tingene end vi oftest ser.

Rumble drives iflg. specifikationerne på producentens hjemnmeside af en 2000W motor, batterispændingen er på 72 volt, topfarten opgives til 70 km/t og rækkevidden er 100km.

I videoen specificeres 1500W, men modellen er sandsynligvis opdateret siden videoen blev produceret.

Lidt alternativt er der svinggaffel både for og bag på Rumble, men det mest overraskende – og velsagtens det mest interessante – er nok modellens lyd.

Rumble er nemlig udstyret med store højttalere, hvor varierende motorlyd afspilles afhængig af gashåndtagets position.

Elektrisk drevne køretøjer sælges globalt i stadigt større antal, og debatten vedr. lyd fra køretøjerne som et sikkerhedsmæssigt tiltag har kørt længe. Rumble har foreløbig solgt 400 eksemplarer af de tohjulede højttalere, og man kan kun gætte på om modellen overlever i det lange løb. Prisen på producentens hjemmeside opgives til  €3.030,96 

Herunder specifikationer sakset fra producentens hjemmeside.
Max Speed – 70 km/h – 44 mph
Wheelbase – 1250mm
Net Weight – 105 kg / 231 lb
Wheel size – 110/70R – 12
Dimensions – 1800x460x860 mm
Motor Power – 2000W
Range per full charge – 100 km / 60 miles
Battery voltage – 72V
Charging Time – 2-3 hours
Motor Type – Hub-wound motor

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start