Video: Overlegen stil på 2019 Ducati Hypermotard 950
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Hypermotard 950 i overlegen stil

Ruben Xaus drifter gennem svingene
Steffen Olesen
03/02-2019 kl. 12:00

Husker du racerkøreren Ruben Xaus?

Spanieren som omkring årtusindeskiftet og i årene efter demonstrerede sit talent, i både Supersport, Superbike og MotoGP klasserne.

Ruben Xaus fylder 42 år d. 18. februar i år, og selvom navnet ikke længere er hyppigt repræsenteret når de mest prominente racerløb køres, så kan racerkøreren faktisk stadigvæk godt finde ud af at køre motorcykel.

Se bare videoen fra Circuit de Maspalomas på Gran Canaria herunder, hvor regnestykket 

Ruben Xaus + Ducati Hypermotard 950 = drifting i overlegen stil.

En klar demonstration af at det ofte er mere mand end maskine, der afgør hvor eminent en motorcykel kan kyles rundt på de snoede veje.

Og vistnok tydeligt for enhver, at Ruben Xaus har styr på sagerne og sidder tilpas afslappet på motorcyklen.

En cool video fra Ducati, hvor vi endnu en gang bliver mindet om, at det ikke nødvendigvis kræver en +200hk motorcykel at komme hurtigt rundt.

2019 versionen af Ducati Hypermotard 950 har vi naturligvis allerede tidligere omtalt her på MagaCin. Modellen blev præsenteret på EICMA 2018, og hvis du gik glip af den officielle pressepræsentation der blev streamet live, så har du mulighed for at gense den officielle pressepræsentation her.

Ducati Hypermotard 950 ser faktisk ud til at være rigtig fin, og vi glæder os til at teste modellen ved først givne lejlighed.

Vi vover nok ikke binde an med at køre modellen i Ruben Xaus stil, men så kan vi jo bare hygge os, og glæde os over at det er sundt at køre motorcykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start