Video: Den nye H-D Electra Glide Revival - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Den nye H-D Electra Glide Revival

Første medlem af den nye Icon Collection
Steffen Olesen
27/04-2021 kl. 12:53

I går kunne vi fortælle, at Harley-Davidson havde planer om officiel præsentation af Harley-Davidson Electra Glide Revival i April måned, som en del af det amerikanske mærkes såkaldte Icon Collection.
Icon Collection bliver efter Harley-Davidson’s egen beskrivelse en ekstraordinær serie af motorcykler, som er inspireret af mærkets med genkendelige og eftertragtede modeller, og som skal produceres i et begrænset oplag.
Altså såkaldte Limited Edition’s.
I pdf’en indlejret i gårsdagens artikel kunne du se et nærbillede af benzintankens overside på Harley-Davidson Electra Glide Revival, og lige nedenunder billedet, var der et andet billede af modellen i silhuet med solen som baggrund.
Det gav kun en forsmag på hvad vi kunne forvente, men efter MagaCin’s publicering af artiklen i går, stillede Harley-Davidson senere på dagen tilfældigvis yderligere materiale til rådighed om den genoplivede model.
Det gjorde de med videoen under dette afsnit, der ikke blot fortæller om hvad den såkaldte Icons Collection egentlig er, men også byder på fuldt afslørende video med den nye 2021 Harley-Davidson Electra Glide Revival, der efter planen skal produceres i 1500 eksemplarer.

I går var vi måske en smule på forkant med begivenhedernes gang, for MagaCin har i dag modtaget en pressemeddelelse vedr. den nye Icons Collection, og her fremhæves at netop Harley-Davidson Electra Glide Revival debuterer som den første model i Icons Collection serien.
Her får du også lige videoen fra pressematerialet.

Opdateret hjemmeside
Harly-Davidson har til lejligheden opdateret mærkets egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om The Icons Collection.
Her kan vi læse, at “Hvert eneste Icon i kollektionen er en hyldest til H-Ds signaturfarver, design og dele – kombineret med den nyeste teknologi.
Det er en limited edition-serie, hvor hver model bliver individuelt nummereret og kun produceret en gang. Vi præsenterer et nyt Icon hvert år, og der bliver ikke lanceret mere end to motorcykler i løbet af et år.”

2021 ELECTRA GLIDE® REVIVAL
Det fremgår også af Harley-Davidson’s hjemmeside, at Harley-Davidson Electra Glide Revival er “en moderne reproduktion af klassikeren fra 1969. Den genkendelige silhuet, der er pakket med den nyeste teknologi, inklusive Reflex Defensive Rider Systems og Apple CarPlay, og er drevet af Milwaukee-Eight® 114-motoren, genskaber øjeblikket med trefarvet lakering og tidstypiske mærker.”

Milwaukee-Eight 114 motoren leverer 93 hk og et maksimalt drejningsmoment på 158 Nm

The Hardwire og Icons Collection
Det bliver interessant at se, om de nye Icon Collection modeller kan sætte fut i salget på Harley-Davidson motorcykler.
Med den nye The Hardwire: 2021-2025 Strategic Plan får Harley-Davidson forhåbentlig vendt skuden efter en periode med nedgang i markedsandele på det hjemlige marked.
I pressemeddelelsen citeres H-D president & CEO Jochen Zeitz frit oversat for følgende:
“Med The Hardwire har vi forpligtet os til at introducere en serie af motorcykler, der falder i tråd med vores strategi hvor vi vil øge efterspørgslen og videreføre Harley-Davidson’s arv.
Med det i baghovedet, er jeg stolt over, at introducere vores nye limited production Icons Collection, som er en ekstraordinær serie af afstemte serieproducerede motorcykler, som med respekt for fortiden går en lys fremtid i møde.”

Flere nyheder fra H-D i år?
Vi krydser som alle andre motorcykelentusiaster fingre for, at ALLE motorcykelproducenter går en lys fremtid i møde.
Men derudover ser vi også frem til en storstilet specifik officiel lancering af Harley-Davidson Electra Glide Revival, der udover den nye fortolkning af det klassiske udseende er udstyret med moderne teknologiske løsninger, og ikke mindst Milwaukee-Eight 114 motoren, som leverer 93 hk v. 5250 omdr. samt et maksimalt drejningsmoment på 158 Nm v. 3250 omdr.

Og efter Harley-Davidson’s egen beskrivelse kan det jo være, at vi får endnu et medlem af Icons Collection serien at se senere på året.
Og så skal vi vel også snart høre lidt mere om den længe ventede Harley-Davidson 1250 Custom, som skulle være udstyret med Pan America motoren?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start