2019 Triumph Street Scrambler video teaser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: 2019 Triumph Street Scrambler teaser

Præsenteres d. 2. Oktober på Intermot
CO
25/09-2018 kl. 17:45

Vi har allerede set flere videoteasere fra Triumph, hvor producentens bogstaveligt talt største Scrambler nyhed til 2019,er Triumph Scrambler 1200, som præsenteres for offentligheden d. 24 Oktober.

Hvis tålmodigheden ikke rækker helt til d. 24. Oktober for at få lov til at se den store Scrambler, så har Triumph været så venlige at tease for den lidt mindre 2019 Triumph Street Scrambler, som sammen med 2019 Triumph Street twin fremvises på den nært forestående motorcykelmesse Intermot d. 2. Oktober i Köln.

Triumph lover i videoen at modellen bliver bedre, og på Intermot får vi stillet nysgerrigheden efter hvilke opdateringer der finder sted. Mon ikke den 55hk stærke 899cc parallel twin som ligger i både Street Scrambler og Street Street twin får lidt ekstra kræfter at gøre godt med, en form for kosmetisk overhaling med opdateret farveskema, og så kunne man velsagtens forestille sig en opdatering/opgradering af elektronikpakken.

Det er lige som med 1200 Scrambleren ikke det store vi får at se i teaser videoen, men fænomenet med at motorcykelproducenter offentliggør minimale smagsprøver griber om sig, og man må sige at Triumph er helt på forkant med denne trend.

Indrømmet… interessen er vakt, og på MagaCin glæder vi os til at se ALLE 2019 nyhederne live. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start