Video:Suzuki Katana baseret på Suzuki GSX-S 1000
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: 2019 Suzuki Katana i fuld figur

Baseret på Suzuki GSX-S 1000
CO
26/09-2018 kl. 17:29

Suzuki har gennem den senere tid gjort hvad de kunne for at skærpe både interesse for og hype omkring Katana modellen, der om en lille uges tid har officiel premiere ved Intermot i Köln.

MagaCin har da også fulgt Suzukis videoteasere, men enkelte medarbejdere på redaktionen får ind imellem nok af de langstrakte oplæg til en ny models præsentation.

Vis os nu bare den Katana, Suzuki!

Sådan lød en overskrift her på MagaCin for en lille uges tid siden. Om Suzuki har efterkommet MagaCin's ønske eller blot fulgt den planlagte strategi vides ikke, men nu får vi endelig langt om længe mulighed for at se den nye Katana i fuld figur.

MagaCin ser naturligvis frem til at se modellen i virkeligheden om en lille uges tid, hvor vi også får de helt præcise specifikationer.

Videoen øverst giver indtryk af en model der er mere end kraftigt funderet på Suzuki GSX-S 1000, med den 145hk stærke  – eller måske mere? – rækkefirer til at sende raketten afsted.

Katanaen har lige som GSX-S 1000 radialt monterede bremsecalipere fra Brembo forrest. Måske dybest set en GSX-S 1000 i andre klæder, hvor de små lygter giver et hint om fuld LED lygteføring.

Nu har vi et rimeligt indtryk af modellens udseende, og vi glæder os til at få indblik i hvor meget nyt der reelt er i/på Katanaen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Video: 2019 Suzuki Katana i fuld figur

  1. Gad vide om den så kommer i 2 motortørrelser. Det har jo været luftet en del gange med en kommende GSX-700T

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start