Teaser-Video nummer 2 - Ducati Panigale V4SL
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video #2: Ducati Panigale V4SL

Se Ducati's kommende supermodel i fuld figur
CO
23/01-2020 kl. 01:00

Stel og bagsvinger udført i det super lette og uhyre stærke kulfiber, er i sig selv opsigtsvækkende nok på en serieproduceret motorcykel… også selv om motorcyklen kun produceres i begrænset oplag.

Disse features og et utal af andre lækkerier kunne du læse om her på siden for en uges tid siden i artiklen Ducati Project 1708, da vi først på dagen bragte nyheden om den eksklusive Ducati Panigale V4 Superleggera… og senere på dagen i artiklen Project 1708 Panigale V4SL bragte den første teaser video med modellen. 

152 kg og 234 hk

I førstnævnte artikel så du et lækket dokument med produkt detaljer for letvægteren, der udover at oplyse om en vægt på beskedne 152 kg og en maksimal effekt på 234 hestekræfter også informerede om en lang række andre yderst interessante fakta og lækre detaljer.

Allerede ved gennemlæsning af det lækkede dokument var vi i den grad fyr og flamme – og vi blev da helt overtændt da vi opsnusede videoen senere på dagen.

Teaser-video #2

Hvis du lige som os var ret begejstrede for den første teaser, så se lige videoen herunder. For den amerikanske Carbon specialist V4evo har faktisk allerede uploadet teaser #2 i rækken for den nye Ducati Panigale V4SL.  

Vi begriber ikke hvordan det er lykkedes den anden video i rækken at flyve under radaren indtil nu, men bedre sent end aldrig som man siger.

Som du så i videoen indledes der med teksten “The Mechanics”, men bemærk at baggrunden for teksten er et komplet stel udført i kulfiber. Senere i videoen ser vi heldigvis også ikke bare fragmenter skudt i inciterende perspektiver, men også den afklædte supermodel i fuld figur fra flere forskellige vinkler.

Vi har stadig seks videoer til gode

Ducati Panigale V4SL ser den onde fløjteme skarp ud, og vi glæder os til den tredje video i rækken, som burde blive frigivet inden for relativt kort tid.

Den første teaser-video blev som bekendt uploadet under den fulde titel DUCATI Panigale V4SL (Superleggera) THE CONCEPT Episode 1/8, og i dag har vi altså set afsnit 2 i føljetonen.

Næste video frigives sandsynligvis snart

Produktionsstart finder sted i April måned med de første leverancer i Maj måned. Derfor frigives de næste seks videoer formentlig med korte intervaller.

Så husk nu at holde øje med siden her, for vi sidder naturligvis klar til at holde dig opdateret straks vi får øje på den næste video.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start