Vi bliver størst i 2014 - Sælger mest - Siger Suzuki
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vi bliver størst i 2014

Suzuki er stærke i troen på denne sæson
Tommy Rønn
20/03-2014 kl. 10:00

Firmaet bag Suzuki Danmark, C Reinhardt i Ballerup, er overbeviste om de tager fronten når der skal sælges motorcykler i 2014. Efter flere år i baghjulet på de konkurrerende mærker, vil Suzuki i 2014 igen forrest i feltet.

Suzuki vil udføre den manøvre med lave 2014 priser udtaler direktør, Jesper Reinhardt, til MagaCin.dk. Jesper Reinhardt udtaler ydermere, at der ikke satses på små maskiner, men at de forventer at ende forrest i salgs-statistikken for motorcykler over 500 ccm i Danmark i 2014.

Suzuki Danmark tror, som flere andre motorcykel importører i Danmark, at 2014 bliver året hvor motorcykel-salget igen stiger på vores hjemmemarked. Suzuki forventer et faldende salg på små maskiner, men et pænt stigende salg på større motorcykler. Sammenlignet med 2013.

Jesper Reinhardt er overbevist om pris er en af de vigtigste faktorer blandt danske motorcykel-købere, hvorfor Suzuki´s prisnedsættelser vil få stor betydning for Suzuki´s markedsandel i 2014.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vi bliver størst i 2014

  1. Pris og kvalitet hænger gerne sammen.
    Ellers noget af en udtalelse af MR Reinhardt. Lad os se når året er omme om han fik ret i sine forudsigelser. Der er jo andre fine mærker som presser på for at få en bid af kagen……

Skriv et svar

Giver børn en ny start