Verdensberømt stuntkører gået bort - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdensberømt stuntkører gået bort

Chris Pfeiffer er ikke længere blandt os
Steffen Olesen
15/03-2022 kl. 20:20

Den verdenskendte kendte stuntkører Christian Pfeiffer der af mange er bedre kendt under navnet Chris Pfeiffer, og som var regnet blandt en af ​​verdens bedste og mest populære stuntkørere på motorcykel er død.

Det fremgår af en række udenlandske medier som meddeler, at den 51 årige motorcykelekvilibrist i følge hustruen Renate efter en periode med svær depression ikke så noget alternativ til at tage sit eget liv.
Chris Pfeiffer begraves den 26. marts klokken 9.30 i Trauchgau i det sydlige Tyskland.
Enhver der ønsker at sige farvel til den populære stuntkører er velkomne.

Vandt både EM og VM i stuntkørsel
Chris Pfeiffer begyndte at køre Trial som 10-årig i 1980, blev i 1985 som 15-årig tysk ungdomsmester og i 1988 tysk mester i B/C-licensklassen.
I 1996, 1997 og 2000 vandt han det vanvittigt hårde Enduro ræs Red Bull Hare Scramble, og Chris Pfeiffer udviklede sig sidenhen sig til en af klodens bedste stuntkørere, og blev kåret som verdens bedste stuntkører ved VM i Tjekkiet i 2003.
Dernæst blev det til et par EM titler i stuntkørsel i 2004 og 2006, inden det blev til endnu flere VM titler i stunt disciplinen i 2008 og 2009.
Chris Pfeiffers præmiehylde bogstaveligt talt bugnede af trofæer.

“Se motorcykler på MagaCin”
MagaCin’s udsendte er ved flere lejligheder stødt på den utroligt vellidte Chris Pfeiffer, som helt tilbage i 2012 var så venlig, at sende en anbefaling til MagaCin’s læsere.
I videoen nedenunder ser du både den tidligere WSBK kører Leon Haslam og Chris Pfeiffer’s anbefalinger om at “se motorcykler på MagaCin”.

Se også artiklerne To verdensstjerner direkte til dig, Chris Pfeiffer tysk mester, Pfeiffer i Danmark (Video) samt Motorcykel mod bobslæde, og se også den fine BMW F800R Chris Pfeiffer replica, der blev præsenteret som en Limited Edition replica, baseret på den tyske stuntkonge Chris Pfeiffer’s BMWF800R i 2009.
Og se endelig også MagaCin’s interview med Chris Pfeiffer ved BMW Motorrad Tage i 2012 i Program #48.

Chris Pfeiffer har påvirket utroligt mange mennesker og spredt oceaner af glæde og smil, og den alt for tidlige bortgang er rigtig trist.
MagaCin sender vores dybeste medfølelse og kondolencer til familien og den sympatiske stuntkørers nærmeste.

Æret være Chris Pfeiffer’s minde.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start