Verdens hurtigste naked bike - produktion er begyndt
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens hurtigste naked bike

Produktionen er begyndt
CO
08/08-2019 kl. 00:01

Verdens hurtigste naked bike.  Det er store ord fra MV Agusta, der i denne uge har startet produktionen af firmaets hidtil stærkeste naked-bike. Opstart af produktionen fremgår blandt andet af MV Agustas facebook profil, hvor producenten har lagt en stribe billeder af travlt beskæftigede medarbejdere op, sammen med teksten:

This is the moment when your superhero steps into the scene.

The Brutale 1000 new models range production has started with the Brutale 1000 Serie Oro latest pilot units.

Are you ready to discover the full specs of upcoming series model?

Specifikationer ikke hemmelige

BANG! Sådan… råt for usødet.

Ikke noget med at luske rundt og drypvis levere stadigt mere afslørende videoer. Her er specifikationerne hårdt og kontant, og de er faktisk ikke mere hemmelige end de allerede nu kan findes på MV Agusta's hjemmeside.

Lynhurtige specs herunder:

4 cylindre

998cc

208-212hk v. hhv. 13.000 & 13.600 omdr.

116 Nm v. 11.000 omdr.

Tør vægt:  184 kg

Topfart: Over 300 km/t

Et mere udførligt overblik finder du her.

Voldsom effekt og voldsom pris

En voldsom effekt for en naked-bike/streetfighter, men også til en voldsom pris.

212 hestekræfter og en tophastighed over 300 km/t koster € 42.990… og læg så lige dansk afgift til det tal.

Med den effekt skal man eddermame ikke ryste på hænderne når modellen krudtes seriøst af, men der kræves nok også en rolig hånd når pinkoden indtastes hos kassedamen. 

Ved klik på facebook opslagets billede, kan der scrolles gennem alle billederne. Her ses det synlige bevis på, at medarbejderne på fabrikken i Varese er i fuld gang med at samle de første eksemplarer af MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro. Vi har lånt billederne og smidt dem i galleriet øverst.

En billedserie af modellen havde nok også været på sin plads, men vi fandt faktisk noget endnu bedre. Se videoen herunder med fede detalje-shots, modellen i fuld figur, og du kan høre nogle af producentens topfigurer fortælle lidt om den brutale model.

De fineste komponenter

Jep, i videoen hørte du Brian Gillen sige, at modellen som standard smider 208 hk, men med den rigtige udstødning monteret – og nok også en tilhørende mapping – får motoren de fulde 212 hk.

Modellen er naturligvis udstyret med alt hvad hjertet begærer i komponenter fra den allerdyreste hylde. Elektronisk reguleret top-spec affjedring fra svenske Öhlins samt Stylema bremsekalibre fra Brembo der napper om 320 mm bremseskiver.

Den Bosch kontrollerede IMU holder styr på elektronikken, der blandt andet omfatter cornering ABS, 8 trins traction control, quickshift op/ned, launch control, og naturligvis wheelie-control som der nok skal blive brug for.

Brian Gillen har faktisk også været så venlig, at slå en video op på Instagram hvor launch control testes.

Vis dette opslag på Instagram

3..2…1….Launch! • The only hyper-naked with launch control!• • #brutale1000serieoro #testing #launch #control #rocket #technology #mvagusta #mvagustistagram #motorcycle #bikelife #insidemv #team #burningrubber #getit #gotit #gone #us #crcdesign #madeinschiranna #varese #italy #lake

Et opslag delt af Brian Gillen (@brian.gillen73) den

Nårh mand… det lyder ikke ret dårligt. MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro er vistnok ret potent, og så ser den mildeste talt ikke værst ud.

Verdens hurtigste naked-bike?

Spørgsmålet er så om Brutale 1000 virkelig bliver verdens hurtigste naked-nike, og om det i givet fald bliver en stakket frist. Den trumfer blandt andet den voldsomme KTM Super Duke R og Aprilia's vilde Tuono V4 1100 på hestekræfter.

Men spørgsmålet er om modellen får lov at sidde på tronen ret længe, for det kunne jo være at en anden italiensk producent vil det anderledes?

Vi vil meget gerne se video med gadekamp mellem MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro og Ducati Streetfighter V4.

Men de to italienske producenter må da forresten også gerne låne MagaCin begge modeller i rigtig, rigtig lang tid. Vi vil gerne hjælpe med at finde ud af hvilken en der er hurtigst. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start