Velgørende mc-organisation med kæmpe stort hjerte lukker på fornem vis - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Velgørende mc-organisation med kæmpe stort hjerte lukker på fornem vis

Alt af værdi doneres til værdigt trængende
Steffen Olesen
19/10-2021 kl. 13:35

Den landsdækkende velgørende organisation Riders With Heart lukker ned for aktiviteterne efter mere end 5 års indsats, hvor mere end 3.000 frivillige motorcyklister med hjertet på rette sted gennem fem et halvt år har forsødet tilværelsen for over 3.500 udsatte børn og unge.
Riders With Heart der siden grundlæggelsen i 2016 gennem tiden fik stor opmærksomhed i medierne, og blandt andet deltog ved Motorcykeludstillingen i Lokomotivværkstedet i 2017, fangede TV2’s opmærksomhed i forbindelse med Bakkens åbning i 2018, samt medvirkede i 2017 i indslaget på MagaCin du kan se under dette afsnit.

En helt fantastisk organisation med lige så fantastisk vidt udbredt opbakning, der nu lukker ned for aktiviteterne på en lige så fin måde, som både idegrundlaget og afviklingen af de 23-25 årlige arrangementer, hvor Riders With Heart i de bedste år glædede cirka 1800 børn på en enkelt sæson.

Lukker ned med flotte donationer
For organisationens trailere og MC-udstyr går til Julemærkehjemmene i Roskilde og Hobro samt Røde Kors i Give, T-shirts mv. bliver doneret til Røde Kors’ flygtningelejre, og organisationens motorcykel med sidevogn bliver solgt, hvorefter pengene fra salget overføres til organisationens donationspulje.
En donationspulje hvor de resterende midler i Riders with Heart efterfølgende doneres til nogle af de steder, afdelinger og organisationer som Riders With Heart har samarbejdet med gennem de 5 år.
Betingelserne for at drive organisationen videre er blandt andet forringet i forbindelse med Corona pandemien, og Riders With Heart har nu valgt at:- slutte festen med et ordentligt brag.

Et kæmpe tak for indsatsen
Læs endelig hele bekendtgørelsen fra Riders With Heart i opslaget på sociale medier som er indlejret under dette afsnit, hvor stifter og formand Kim Konstantin Sølbeck retter en stor tak til alle involveret i Riders With Heart.
En takketale som MagaCin’s samlede stab gengælder med Et Kæmpe Tak For Indsatsen til alle involveret i Riders With Heart for den enorme velgørende, uselviske og værdifulde indsats gennem årene.
Riders With Heart har været et glimrende eksempel på, at motorcyklister er et helt særligt folkefærd.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start