Dagbladet Børsen har udnævnt Vagn Jensen Motorcykler som en af årets Gazelle-virksomheder i 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vagn Jensen motorcykler kåret til Gazelle

Dagbladet Børsen har udnævnt Vagn Jensen Motorcykler som en af årets Gazelle-virksomheder i 2016
Klaes Asaa
11/01-2017 kl. 17:44

Vagn Jensen Motorcykler kan med stolthed kalde sig en Gazelle virksomhed. Dermed har endnu en motorcykelvirksomhed opnået kåring med baggrund i fremgang i forretningen. 

Det går godt som Lars Laursen udtaler: 

”Vores 2016 har været positivt. Vi har oplevet mange nye kunder i butikken og kunderne giver udtryk for at de sætter pris på at vores butik er atypisk. Vi har niche mærker og derfor finder man ikke gængse Honda eller Yamaha herude – Vi holder os til det vi gør bedst hvilket er Aprilia, Moto Guzzi og Triumph.” 

Ikke mindst er de klassiske motorcykler i fokus hos Vagn Jensen, Lars fortsætter: 

”Vagns store passion er de klassiske BSA og Triumph motorcykler og dette giver også kunderne en anderledes oplevelse når de kommer i butikken. Der står altid nogle spændende klassiske motorcykler i salgsafdelingen og på liften ved Vagn.” 

Succesen har også en moderne side, Lars fortsætter: 

”Min egen passion er de moderne motorcykler og den avancerede teknik de består af og derfor var det naturligt at vi i 2016 har delt firmaet op i henholdsvis klassiske og moderne motorcykler. Dette gør at fokus kan være specifikt på de produkter vi har dygtiggjort os i og i sidste ende kommer det kunderne til gode.” 

Vagn Jensen Motorcykler vil igen i 2017 gøre en stor indsats, Lars fortsætter: 

”Vi stiller op til Herning Motorshow 3-5 . Februar i hal M med de andre store forhandlere og importører. Aprilia og Moto Guzzi bliver flot repræsenteret fra TMP’s stand så derfor fokuserer vi på de andre produkter man finder i vores butik. Triumph, IXS og nogle af de specielle motorcykler fra Vagns klassiske afdeling vil sikkert vende et par hoveder.” 

Det er en fornøjelse at se at motorcykelbranchen har det godt mange steder, og Vagn Jensen er stolt over kåringen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start