Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Væltefri Honda til køreskoler

Spændende konceptmotorcykel offentliggøres på Tokyo Motor Show

Mathias B. Høj
02/10-2017 kl. 10:31

Honda videreudvikler deres delvist selvkørende motorcykler med en ny model, Honda Riding Assist-e, der for første gang vises frem på Tokyo Motor show 2017. MagaCin har tidligere skrevet om Hondas væltefri motorcykel. Men hvor den første var en lidt flippet eksperimentel cykel, virker denne konceptmodel til at have en specifik målgruppe, nemlig nybegyndere.

Honda'en er elektrisk drevet og er selv-balancerende. Dvs. den skal have et ordentligt spark, hvis den skal lægge sig ned. Der er med andre ord mulighed for en ekstremt brugervenlig oplevelse for nybegyndere: ingen kobling og hjælp til at holde balancen ved lav hastighed. Så snart hastigheden øges, hjælper naturlovene til at holde balancen og Hondaen blander sig mindre.

Balanceteknologien stammer primært fra Honda's forskning i robotteknologi. Men der er ikke ruttet med detaljerne, så den konkrete opbygning af motorcyklen må bero på gæt. Svingarmen ser voluminøs ud, så mon ikke den kan lidt ud over det sædvanlige?

Displayet står ti

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder