Video: Ducati V4 med 234 hk rammer 307 km/t
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

V4 med 234 hk rammer 307 km/t

Den seneste video med Ducati Superleggera V4
CO
29/02-2020 kl. 09:00

Jo, jo… vi ved det godt. Du har allerede set den nye superletvægter Superleggera V4 fra Ducati fyret af på bane for et par uger siden.

Men nu har Ducati frigivet den seneste video med modellen der under udviklingen gik under dæknavnet Project 1708, og i denne ombæring er der lidt mere action på bane end i den sidste video.

Hvorfor den italienske tale i videoen er undertekstet på italiensk ved vi ikke, men det betyder desværre, at en stor del af interviewet med Ducati's officielle testkører Allesandro Valia går tabt grundet vores ringe kundskaber udi italiensk.

Men så kan vi til gengæld glæde os over de mange klip, hvor Valia seriøst giver den den vanvittigt stærke V4 motor noget at leve af på racerbane i sædet på 152 kg superletvægteren, – der i Danmark koster knap 2 millioner kroner – og vi ser testpiloten køre både knæ og albue i asfalten.

Det er såmænd interessant nok at høre, at der er brugt mere end 15 banedage til at perfektionere modellen, men vi synes også det er cool nok med noget mere actionpræget video… og fedt nok at se Superleggera V4 klokke 307 km/t med små 15.000 snoninger i 6. gear.

Men det er måske lidt ærgerligt, at det herlige brøl fra motoren skal forplumres af forstyrrende musik?

Sæsonåbningen står for døren, og efter at have set videoen, gad vi eddermamae godt hive en Ducati Superleggera V4 af stalden.

Ha' en rigtig god weekend… vi ses derude.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start