Nyheder fra Harley-Davidson - SuperLow - Low Rider
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Uventede nyheder fra Harley

Det klassiske lave er tilbage
Tommy Rønn
07/03-2014 kl. 10:15

Harley-Davidson chokerer pressen. Alle troede Harley havde præsenteret alle deres nye modeller til 2014. Nemlig Rushmore-projektet, og de to små nyheder på hhv. 500 og 750 ccm. Men nu afslører Harley at de har flere nyheder på programmet.

Køb Harley-Davidson her.

Sportster SuperLow 1200T og Dyne Low Rider hedder nyhederne, ingen anede skulle komme. De er begge Harley-Davidson i det klassiske lave snit.

Low Rider så dagens lys første gang i 1977. På dette tidspunkt var den tænkt som en motorcykel, kunden selv kunne gøre færdig og slut-designe som det måtte ønskes. Nu er det rå lave altså tilbage, og hjemmedesignerne får igen noget de kan bygge på.

Sportster SuperLow 1200T er tænkt som en standard Sportster med den store motor, men med klart forbedrede touring-egenskaber. På den skulle det være muligt at køre i dagevis, uden ømme lemmer.

Matt Levatich, som vi tidligere har talt med da han stod for MV Agusta, siger at de seneste 6 måneder har været fantastiske for Harley-Davidson. Først Rushmore projektet, så to nye små Street-maskiner, og nu en ny Dyna og en ny Sportster. Ikke mærkeligt Matt Levatich er tilfreds.

Del med en ven

0 personer snakker om “Uventede nyheder fra Harley

  1. Lowrideren er da slet ikke nær få flot som den gamle Super Glide Custom, men enig med HD Fatdetså at Street Bob special er blevet mere spændende.

Skriv et svar

Giver børn en ny start