BMW K 1300 R - Utroligt med de tyskere - Motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Utroligt med de tyskere

Ensporet tysk tankegang
Tommy Rønn
06/08-2011 kl. 01:25

Det tyske blad motorrad havde tidligere store stjerner hos MagaCin. Sådan var det faktisk mange steder på kloden. På det seneste er disse mange stjerner dog visnet lidt.

Uanset hvilke motorcykler motorrad tester, så vinder tyskeren altid. Sådan har det været de sidste par år. Utroligt, for de tyske deltagere har ofte været mindre gode end konkurrenterne.

I maj udgaven af Motorrad vinder BMW K1300R suverænt over maskiner som Triumph Speed Triple og Honda CB1000RA. Mystisk da både Triumph og Honda er bedre maskiner end K1300R, ifølge vores fornemmelser.

Vi forstår godt de lokalt farvede briller, og BMW laver ikke dårlige motorcykler. Men at kåre BMW som kongen i den hurtige oprejste gadeklasse, er uheldig og farvet som vi ser det.

MagaCin har talt med journalister fra udenlandske blade. Mange er enige med os. BMW laver gode maskiner, men nogen nøgen gadekonge har de endnu ikke produceret.

Journalister er mennesker, og tests er udtryk for journalistens personlige holdning. Men de farvede briller bør pudses og renses jævnligt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Utroligt med de tyskere

 1. Jeg har ikke læst anmeldelser af motorcykler i motorrad. Jeg har til gengæld læst bunker af dæktest, og der er det ikke kun inden for de sidste par år, at de tysk producerede dæk vinder eller placeres helt i top, sådan har det været alle de år jeg kan huske 🙂

  I engelske blade, har de nu også en tendens til at skubbe engelske produkter frem 😉

  Jeg har da også haft jer mistænkt for at være i lommen på BMW. F.eks. i forbindelse med referatet af seneste WSBK afdeling. Her nævnes vinderen (no surprise), top 4 og placeringen af samtlige BMW'er der deltog???? men Nr.2 i mesterskabet, og regerende verdensmester, skal man ned i resultatlisten for at finde placeringen af, og der er ingen forklaring på at han ikke præsterede??
  Der er jeg nød til at sige at BMW's inferiøre rolle i WSBK er fuldstændig uinteressant, med mindre man løfter BMW op på en pietestal :-
  Til gengæld syntes jeg at top 3 kørerne i mesterskabet fortjener en kommentar med på vejen (men sådan er der jo så meget 😀 )

 2. Mht. at producere en konge !
  Den perfekte cykel har jeg endnu aldrig mødt uanset mærke….

 3. Kære Tommy Rønn.
  Var du ikke selv med til at dømme K1300s som nr. 2. i årets mc i 2009 🙂
  Og var en af grundene til den ikke vandt ikke fordi den var for dyr i forhold til hondaen ?
  Hmm 🙂

 4. Dun@nt og Lars(Grenå) c må i godt bevæge jer offentlig uden jeres kommunale værge? Og er det klogt? I scorer da noget af et selvmål her ved at sige de er BMW farvede under en artikel hvor de ret klart melder det modsatte ud?

 5. Jeg tror at grunden til at BMW'erne har været nævnt så ofte i WSBK-reportagerne er at privatkører Badovini på det seneste har været hurtigere end fabriks-kørerne og at gennembruddet konstant lurer for BMW, der jo er den suverænt hurtigste gade-superbike (1000 cc)…
  Ok at høre lidt om de "alternative" WSBK-mærker, som BMW og Kawasaki, i stedet for at det udelukkende handler om Ducati, Aprilia og Yamaha.

 6. Jeg tror ikke man finder et medie der ikke er en smule farvet. Der er altid en producent eller importør der prøver at fedte sig ind og de vil altid få de bedste anmeldelser. Ellers prøver mediet at fedte for producenten eller importøren for at få lov at lege med de nye varer som den første. Så anmeldelser er gode nok, man skal bare altid tage det med et vist forbehold og drage sin egen konklusion.

 7. Sådan er smag og præferencer jo forskellige. Et andet tilsvarende eksempel er Z750 der selv i den nye "R" model får hug for at være tung og gammeldags i udlandet, men herhjemme høster ros fra danske testere.

 8. Har ikke set nogen danske testere der har rost z750r. Det var også den 123mc sagde var skuffende i sidste program.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start