Utrolig morsom læsning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Utrolig morsom læsning

Den kulørte presse har kastet sig over motorcyklerne.
Tommy Rønn
29/07-2009 kl. 13:00

Underholdende læsning af den sjove slags, er altid værd at anbefale. Efter de kulørte magasiner er begyndt at teste motorcykler, er der kommet nogle ganske morsomme artikler i omløb.

En af de seneste fantasthistorier, er fra bladet Gear, der normalt skriver om elektroniske dippedutter. En beskrivelse, de kalder det en test, af Buell 1125CR er meget morsom læsning.

Følgende tekst fra bladet, og dem med bare lidt MC indsigt trækker på smileren:

“Men det er dog langtfra det bedste. Buell 1125CR har et moment som strækker sig bredere end hvad jeg nogensinde har prøvet på en ’naked bike’. Den går fra 0-100 på ufattelig kort tid, og fra 100-260 på ligeså ufattelig kort tid.

 

Dens overflod af kræfter giver dig lyst til at grine og græde af lykke bag visiret, og selv i 6. gear på motorvejen, har den overskud nok til at hoppe op på baghjulet. Den river dig i småstykker, hvis du ikke behandler den med respekt. Men kæler du for den, pudser og polerer den, vil den uden tvivl give dig al den nydelse som du overhovedet kan ønske dig af en motorcykel. Ta’ dig i agt! Buell 1125CR er drengerøvsmotorcyklen for enhver med hang til rå motorkraft og Streetfighters.”

 

Det må være klodens første maskine der er eksakt så hurtig fra 100-260, som fra 0-100. Men det sjoveste er forhjulsløft i 6. gear. Ydermere opgiver de topfarten på denne nøgne, halvsvage maskine til 288 km/t. Joo træerne er skam høje i de kulørte blade.

Vi var med til den officielle præsentation i Berlin. Maskinen kører godt, men løfter ikke forhjul over 3. gear. Og topfarten er 250 km/t.

Ingen tvivl om de kulørte sider på den måde er med til at trække flere nye motorcyklister til, og ej heller nogen tvivl om vi vil fortsætte med læsningen af deres historier. Sjov læsning lysner en grå hverdag.

Læs selv historien her: http://gear.comon.dk/anmeldelser/BRUTAL-BAT-BIKE-FRA-BUELL-1.134498.html

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start