En forfærdentlig katastrofe - VIP gæst ved Moto GP Catalunya ender i højfartsstyrt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ulykken der ikke måtte ske

VIP gæst ved Moto GP Catalunya ender i højfartsstyrt
Tommy Rønn
20/06-2013 kl. 20:30

Den tidligere verdensstjerne i de vilde racerklasser, amerikaneren Randy Mamola, har Ducati gennem flere år brugt til VIP kørsel i forbindelse med Moto GP løb.

VIP kørslen foregår på en specialbygget Ducati Desmosedici, der til lejligheden er udført med bagsæde, og bagfodhvilere, så VIP passageren kan få en fornemmelse af de vilde hastigheder Moto GP udføres med.

Randy Mamola har gennem flere år givet specielle VIP gæster en helt vild oplevelse, når de oplevede astronomiske hastigheder, baghjulskørsel og stoppies fra første række, nemlig bagsædet bag Mamola.

Nu er det usikkert om disse VIP ture bliver en del af fremtiden. Randy Mamola styrtede her i weekenden ved Moto GP Catalunya. At Mamola styrter er ikke overraskende, hvilket alle der så Moto GP år tilbage kan bekræfte. Denne gang var styrtet dog med trist udgang, da turen i asfalten var med en VIP passager på maskinen. Dette er nemlig uheldet der bare ikke måtte ske.

Ducati er meget stille omkring det uheldige uheld. Derfor er der intet sluppet ud omkring skader på den uheldige VIP gæst.

Det gode Moto GP mediestunt fra Ducati, i forbindelse med alle løbene, er med et blevet til megen negativ omtale i diverse medier. Meget uheldigt for det ellers succesfulde mediecirkus, Moto GP normalt er.

Se videoen hvor Mamola crasher med VIP gæsten.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ulykken der ikke måtte ske

  1. Hold da op mand. Den passager troede garanteret han var heldig og kunne få sådan en tur men må nok kalde sig uheldig nu bagefter sådan en tur i dørken. Fatter ikke nogen tør hoppe bag på sådan en rasergalning.

  2. Ak ja,,, Randy Mamola, manden der aldrig vandt VM, men konstant var lige ved. Utallige vilde styrt har han lavet før i tiden, bl.a. et speakerne betegnede som "like a bucking bronco", hvor han kørte direkte ind i en stak halmballer og slog den vildeste saltormortale, jeg har set.
    Tidl. danske roadracingkører Klavs Lyngfeldt har vist prøvet sån en VIP-tur bagpå Mamola, på en 500 cc 2-t med ca 190 hk
    Jeg skal ikke nyde noget..

  3. Slap nu lige af… rasergalning…. det er meget svært at se hvad der sker. Men ser det ikke ud til at de kører ligeud da det går galt? Han er da hverken på baghjul eller laver stoppie. Måske er VIPpen blot faldet af af sig selv. Og han har da hjelm og kængurutøj på (og sikkert også ryg-, og måske endda nakkebeskytter), og der er sandtraps osv. Skete der overhovedet noget med ham?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start