Ultimative sportsjern sælges - Køb KTM MotoGp racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ultimative banecykler til salg

Køb din egen KTM MotoGp racer
CO
29/11-2018 kl. 12:15

For ikke så længe annoncerede Ducati en god håndfuld hårde banejern i form af vaskeægte 2017 MotoGP racere til salg. Vi viderebragte informationen her på siden, men har ikke hørt om det lykkedes nogen danske købere indledningsvis at blive godkendt som køber, og dernæst at skrabe de EUR 250.000 sammen til et enkelt eksemplar.

Lidt trist hvis man virkelig gerne ville have købt en vaskeægte MotoGP racer og stod klar med pengene, men allerede blev frasorteret i den indledende godkendelsesproces.

Hvis drømmen ganske enkelt er at eje en ægte MotoGP som allerede er tilkørt via en række MotoGP løb – og du ikke går efter en mærkespecifik racer – får du nu muligheden for et realisere drømmen, og her nævnes ikke noget om en speciel udvælgelsesproces.

Der kræves hverken kørekort eller forhåndsgodkendelse når du køber en KTM RC16

KTM fortæller at det er med begejstring producenten udbyder to af deres KTM RC16 MotoGP racere til salg til private. 2 stk. Race-bikes som med med KTM's ord er er skabt, formet og videreudviklet gennem to sæsoner, og markerede sig med en podieplacering ved 2018 Valencia Grand Prix.

Salgsprisen er lige som ovennævnte de Ducati racere EUR 250.000 pr. Stk, men i KTM's tilfælde får du lidt ekstra oven i godteposen.

Tilbuddet vedr. den ene model lyder således:

1 Stk KTM RC16

1 sæt fuldt Pol Espaagaro race beklædning

1 stk. Pol Espagaro signeret styrthjelm

Derudover får du muligheden for at vælge ved hvilket event du vil være fuldgyldigt medlem af Red Bull KTM Factory Team gennem en hel race-weekend, naturligvis med en guidet tur gennem paddocken, hvor du iført din udleverede Red Bull KTM Team beklædning har fri adgang til Red Bull Energy Station. Samme weekend får du naturligvis også lov til at møde og hilse på Pol Espargaro og Johan Zarco.

Vi ved ikke om man kan tiltuske sig en lille tur rundt på banen på sin nyerhvervede KTM RC16 ved samme lejlighed, men det kan du jo evt. selv foreslå når du via email: [email protected] retter henvendelse til KTM for at købe dit nye legetøj. Derudover kan du jo se hvad du evt. kan få med i oven i handlen ved køb af den anden model der er til salg.

Husk nu at give os et praj hvis du ikke kan står for fristelsen og køber en af de to racere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start