Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition udsolgt på 178 sekunder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udsolgt på 178 sekunder

Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition
CO
31/07-2018 kl. 08:50

De fleste motorcyklister kender navnet Royal Enfield, nogle i forbindelse med klassiske engelske motorcykler, og andre ved at motorcyklen i dag produceres og sælger stort i Indien.

Her til lands ser man til tider entusiasternes klassiske Royal Enfield motorcykler i bybilledet, men oftere ses de når veteran entusiasterne mødes.

I Indien producerer man stadig fabriksnye Royal Enfield, og mærket er et ganske almindeligt dagligt og utroligt populært transportmiddel.

Mærkets popularitet blev senest bekræftet, da Royla Enfield på rekordtid solgte 250 eksemplarer af modellen Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition på det hjemlige marked.

Modellen er produceret i et begrænset oplag på 1000 eksemplarer, med 250 stk. allokeret det indiske marked.

Potentielle kunder skulle registreres inden on-line salget startede den 25. juli, og foregik efter først til mølle princippet.

178 sekunder gik der inden samtlige eksemplarer af modellen var solgt, og så er der endda tale om producentens dyrest model.

Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition er produceret som en hyldest til den originale Flying Flea, der tjente i den engelske hær under anden verdenskrig.

Flying Flea var dybest set en RE/WD 125 som blev nedkastet bag fjendens linjer sammen med de engelske faldskærmstropper.

Royal Enfield Classic 500 Pegasus Edition er produceret i samarbejde med de engelske faldskærmstropper, og genskaber nogle af de æstetiske elementer fra originalen. Herunder farvevalg, kanvas sidetasker og ikke mindst Pegasus logoet på tanken.

Drivkraften kommer fra en 499cc single med benzinindsprøjtning som yder små 30hk, og mere nutidig 5 trins gearkasse end den oprindelige 4 trins.

Ingen tvivl om at inderne er glade for Royal Enfield motorcykler, hvilket understreges af dette rekord hurtige salg.

MagaCin ved at der arbejdes på fremtidig import af Royal Enfield motorcykler til danmark, og det bliver spændende at se om interessen er tilsvarende stor her til lands.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start