Tyvstart på Årets Motorcykel 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tyvstart på Årets Motorcykel 2017

Årets motorcykel 2017 viser imponerende takter
Carsten, Mathias og Tommy
06/06-2017 kl. 23:30

Mc branchen melder om stigende interesse for motorcykler, hvilket direkte afspejles i salgstallene for både brugte og nye motorcykler.

Den øgede interesse konstaterer vi også her på MagaCin, med en markant stigning af hhv. læsere og seere.

Den voksende interesse har smittet af på årets motorcykel 2017, hvor producenter, importører og forhandlere i 2017 har indstillet et rekord-stort antal motorcykler til titlen som årets motorcykel 2017.

MagaCin har snydt en smule, og allerede dags dato indledt prøvekørsel af nogle af kandidaterne…. simpelthen fordi der i år er så mange motorcykler der skal prøvekøres.

Aldrig før har opgaven været så omfattende, og aldrig før er testkørerne blevet så fornemt belønnet i form af kørsel på SÅ mange fantastiske tohjulere.

Nogle modeller brillerer med hidtil uset forrygende køreegenskaber, nogle modeller hæver sig æstetisk over de andre, og andre er spækket med innovative tiltag man undres over aldrig er set før.

– Triumph Street Triple RS er letkørt, trækker som en vild hest og styrer fantastisk i sving.

– BMW NineT Pure – Stærk motor og den feeedeste lyd. Karismatisk og godt overblik over trafikken.

– Honda CRF 250L underholder på grus og løst underlag. Leg for drengerøve. Braaaaap!!!

– Yamaha MT09 – Den MC er så underholdende og kører fantastisk. Det gjorde den også sidste år, men det er værd at gentage.

– BMW R1200 GS (Dynamic ESA NG) – alt fungerer upåklageligt. Vi kunne være fortsat helt til Kroatien på den.

– Kawasaki Versys-X 300 – Wow! Den MC er så letkørt, men prisen er konkurrencedygtig. Og den ligner en stor Adventuremaskine.

Og der kommer med garanti flere til. Flere der overrasker. Der er allerede en trend, og denne trend hedder Kawasaki. En Kawasaki på 650 ccm. Nyheden fra Kawasaki Z650 og 650 Ninja tilbyder en sjælden kombination af komplet motorcykel. Den motorcykel er så rigtig lavet, og tilbydes til den rigtige pris. De tidligere mestre i 650-700 ccm klassen med to cylindre fra Suzuki og Yamaha bør fra dags dato konstant se sig over skulderen, for Kawasaki 650 viger ikke for andre. Bedst på næsten alle punkter.

Det skal blive spændende i morgen at se hvilke maskiner der kan gøre en flot figur i det 41 motorcykler store lineup. I morgen skal de alle bøvle i regnvejr, hvilket betyder at de letkørte maskiner med garanti får ekstra point.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start