Tyveri: Langfingrede tyve stjæler bremsekalibre
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tyve stjæler bremsekalibre

Listige røvere på spil i udlandet
Steffen F. Olesen
20/07-2019 kl. 12:00

Vi har alle hørt historien om hjul der er blevet erstattet med mælkekasser, og om alufælge er blevet for kedelige at nappe, sværere at omsætte eller om det er for besværligt at skalle mælkekasser ved vi ikke, men tyveknægtene har nu fået andet bytte for øje.

Et par thailandske motorcyklister på langfart stod efter en overnatning på Gurney Hotel i Penang Malaysia, op til et noget så sørgeligt møde med deres trofaste gangere.

I Facebook opslaget her under ser vi først en Ducati Multistrada 1200, hvor de forreste Brembo kalibre mangler. Kalibrene er lige så fint blevet løsnet fra deres ankerpunkter, og fra enden af bremseslangen hænger tilbage en trist og dryppende banjobolt.

Den næste motorcykel i opslaget er en BMW R 1200 GS Adventure, og her lader det til at tyveknægten er blevet forstyrret i sine ugerninger. Alle kalibre er stadig monteret på cyklen, men bremseslangen til en af de forreste er koblet af.

Klippet stammer som sagt fra udlandet, men det er skam ikke første gang sådanne optagelser er frigivet på sociale medier. Det er ikke længe siden en franskmand, som rejste jorden rundt på sin motorcykel, lagde et lignende opslag op på nettet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start