Politi i Sachsen skal jagte kriminalitet på Victory motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tysk politi vælger Victory

Victory Cross Country Tour skal medvirke til at bekæmpe kriminalitet i Sachsen.
Mathias B. Høj
10/05-2017 kl. 11:26

Den lå ikke lige til højrebenet i BMW Motorrads hjemland. I delstaten Sachsen er politiet blevet udstyret med Victory Cross Country Tour MC'er til kriminalitetsbekæmpelse. Til stor overraskelse, da den hjemlige MC-producent BMW har op til flere modeller der ville kunne bruges. Men sådan skulle det ikke være.

Victory'erne kommer til at kontrollere området op mod den Tjekkiske grænse. Et krav har været, at politimotorcyklerne kan være et slags rullende politikontor med meget udstyr. De voluminøse sidetasker og topboks vil derfor indeholde PC og printer (til udskrivning af bøder), fartmålingsudstyr, udstyr til måling af renhedsgrad- og mængde af udstødningsgas, videokamera og udstyr til at teste for illegale stoffer. Med en motor på 1700 CC, 90 heste og 140 Nm. skal Victory-motorcyklerne nok formå at trække lasten.

Kilder:

https://www.polizei.sachsen.de/de/MI_2017_49327.htm http://www.freiepresse.de/LOKALES/ERZGEBIRGE/ZSCHOPAU/Super-Motorraeder-fuer-das-Polizeirevier-Chemnitz-Erzgebirge-artikel9897981.php

Del med en ven

0 personer snakker om “Tysk politi vælger Victory

  1. Forstår bare ikke – syntes at have læst, at Polaris har lukket for produktionen af Vitory, for kun at koncentrere sig om Idian. Var det en and?

  2. Hvad vil politiet på en rendyrket touring bike?
    Næsten ingen frihøjde, må da koste dyrt i udstødningspotter!
    De må da have andre mc i stalden end dem der, uden tvivl??!!??

  3. OK, de har også BMW, og kun 4 af de der kolosser på 2 hjul, samlet pris for dem euro 196.000,- incl alt muligt udstyr til police bussiness.

  4. Victory er lukket, men mon ikke der har stået en masse færdigbyggede maskiner da den beslutning blev taget.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start