Tyskere smider olie på vejene for at standse motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tysk krig mod motorcykler

Voldsomt tysk angreb mod motorcyklister
Tommy Rønn
18/04-2014 kl. 22:15

En tysker ved byen Eschweiler har udformet sin egen lov, og vil nu standse alle motorcykler på de snogede veje i de smukke skovområder: Dette gøres helt simpelt ved at der hældes olie på vejbanen hvor svingene er skarpest, og nedlægningen for motorcyklisterne derfor er dybest.

En sådan gang hærværk mod vejene kan naturligvis ende fatalt, hvorfor det tyske politi ser med stor alvor på problemet. Det tyske politi bekræfter at dette hærværk er menneskeskabt, og at det er gjort for at skade motorcyklisterne.

Få timer efter det tyske brandvæsen fik afvasket vejene, var der igen olie midt i alle sving, og tømte oliedunke blev fundet i nærheden.

Eschweiler ligger sydvest for Køln, der hvor vejene alle er optimale til MC kørsel. Et område der benyttes til weekend og aftenture af motorcyklister fra både Luxemburg, Holland, Belgien og naturligvis Tyskland.

Sidst en tysker benyttede en sådan metode for at standse motorcyklister i nærområdet var i april 2011. Dengang endte det fatalt da en 37 årig tysk motorcyklist mistede livet grundet styrt i olien.

Når hærværksmanden er fundet vil han/hun blive sigtet for forsøg på manddrab.

Godt vi ikke ser eksempler på sådan hærværk mod de danske veje. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Tysk krig mod motorcykler

 1. Sidst jeg hørte om noget sådan var når belgiere tømte olie på vejene for at stoppe angrepene på Eddie Merxx under Tour de France en gang på 70-tallet.

 2. Herhjemme er det set, at folk har smidt grus og sand på vejene, for at begrænse hastighederne fra de forbipasserende motorcyklister.
  Da der blev kørt "Giro d'Italia" herhjemme, blev der smidt tegnestifter på vejen.
  I skovene omkring Silkeborg, har arrige bedsteborgere tidligere banket søm i tværgående rødder, for at gøre livet surt for MTB-cyklister!

  Vi følger sgu rimeligt godt med, her i Danmark også!

 3. Forbandet svineri, det grænser jo til mord. Og ja, vi er ikke meget bedre her hjemme, vi skulle måske også smide sømmåtter på villavejene, for at stoppe ræsende familiefædre og unge mennesker i biler. når vi nu har gang i det 😉

 4. Nu er det vel ikke et tysk angreb mod motorcykler, men blot en sindsforvirret person som er tysker.

 5. Helt utroligt at nogle få folk er så ufattelig dumme og alene det skulle dømmes – HÅRDT Men hvis i ellers gider, så kig på landevejene her i landet – De er fyldt med mudder/jord og gylle fra landbruget. Der ofte ikke gør rent efter de pløjer lort ud på vejene. Hvor er politiet her. Det koster sikkert også motorcykler og menneskeliv. Vi hører kun at, der er blevet kørt for hurtigt.. Måske er det tid til at råbe politiet op og gre dem opmærksom på et stærk stigende problem

Skriv et svar

Giver børn en ny start