Tvunget syn af motorcykler - forhandlere melder ud
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tvunget syn af motorcykler

De danske forhandlere melder klart ud
Tommy Rønn
19/09-2012 kl. 12:30

Periodisk syn af motorcykler i Danmark er på trapperne. Periodiske syn af motorcykler har længe været en del af dagligdagen for motorcyklisterne i mange andre EU lande, men nu vil hele EU følge ideen med periodiske syn af motorcyklerne. I hvert fald hvis det skal bestemmes af bureaukraterne i Brussels.

De danske motorcykel-forhandlere melder dog klart ud. De ønsker ikke indførsel af periodiske syn af motorcykler i Danmark. De mener ikke det er nødvendigt at genere de danske motorcyklister med periodiske syn af motorcyklerne, da danskerne generelt vedligeholder maskinparken flot, hvorfor tvunget syn kun betyder flere penge i kasserne hos synshallerne og på værkstederne, ifølge Jeppe Kok fra Kok MC.

Det er flot at de danske forhandlere tilslutter sig flokken af modstandere mod tvunget syn i Danmark, trods deres mulighed for klar omsætnings-forbedring. Nogle af de absolut varmeste fortalere for tvunget syn på motorcykler er synshallerne Applus, hvilket næppe undrer.

Jo flere der står sammen om modstanden mod tvunget periodisk syn af motorcykler, jo større chance er der for at præge politikerne i rigtig retning. Desværre beviste de nye kørekort-regler at megen råberi ikke nødvendigvis får politikerne i rigtig retning.

Del med en ven

0 personer snakker om “Tvunget syn af motorcykler

  1. Der er jo også stor forskel på en MC i Italien kontra en dansk MC for de fleste i DK står til vinteropbevaring enten i eget hjem eller hos en forhandler. mens i Italien kører de jo nærmest hele året og slitage er dermed mere et faktum og en faktor man skal tage med i den beregning.

  2. Som det er omtalt flere steder, kan man kun opfordre til at boykotte Applus, ved syn af både bil og mc. Så kan de lære det! Der er iøvrigt også flere billigere alternativer.

  3. Nu har staten jo sluppet det ben, bortset fra moms og skat.
    Jeg hælder mere til privatiseringens svøbe i dette tilfælde. Specielt Applus skal jo have finansieret deres synshaller, eftersom de snart har en på hvert andet gadehjørne. Det er ussel mammon det drejer sig om.

  4. Jeg kan snart ikke finde ord!! De suger pengene ud af os samtidig med at de strammer regler og love så man snart ikke kan røre sig….

    Det må være på tide med et oprør !!

  5. Applus tjener jo godt på hvert syn de foretager, så deres udtalelse er ikke særlig valid. Som skrevet her på sitet holder næsten alle danske motorcyklister deres motorcykler i en usædvanlig flot stand, og periodiske syn er spild af tid og penge for samfundet. Tænk på at næsten alle er tvunget til at holde en halv fridag for at kunne syne mc. Det her giver ingen mening….

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start